Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών Χαλκιδέων,πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών Χαλκιδέων, αλλά και πολιτών από όλη την Εύβοια,  πραγματοποιήθηκε χτες στο Ξενοδοχείο Παλίρροια  η εκδήλωση  για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,κ. Ράνια Αντωνοπούλου.
Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας με την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας, η κ. Αντωνοπούλου μίλησε για τις προοπτικές που υπάρχουν για τις Κοινωνικές και Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, τις δυνατότητες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία καθώς και για το πώς αυτές μπορούν να συνεισφέρουν τόσο στην ανάπτυξη της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση, όσο στη απασχόληση πολλών ανέργων και την μείωση της ανεργίας.
Η κ. Αντωνοπούλου δέχτηκε και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) αλλά και για τους Συνεταιρισμούς εργαζομένων. Έδωσε χαρακτηριστικά παραδείγματα από όλη την Ελλάδα για το πώς λειτουργούν στην πράξη πολλές από αυτές.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τις Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, προγραμματίζει πολλές ανάλογου τύπου εκδηλώσεις σε όλη την Εύβοια, στο αμέσως επόμενο διάστημα και με συγκεκριμένους στόχους.
Χαλκίδα 16 Μαρτίου 2017
Από το γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:00 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών Χαλκιδέων,πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας,κ. Ράνια Αντωνοπούλου. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery