Παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείων και Δομών Υγείας Μ. Εύβοιας «Ιπποκράτης» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρουσία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείων και Δομών Υγείας Μ. Εύβοιας «Ιπποκράτης»

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Φίλων Νοσοκομείων και Δομών Υγείας Μ. Ευβοίας «Ιπποκράτης» παραβρέθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.
Ο σύλλογος Ιπποκράτης έχει ως στόχο την αρωγή και την συμπαράσταση σε ζητήματα που αφορούν τις νοσοκομειακές υποδομές και την ποιότητα των εν λόγω παροχών υγείας στα νοσοκομεία της Χαλκίδας, με μία από τις βασικές επιδιώξεις την λειτουργεία ογκολογικής μονάδας στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης κατά την τοποθέτησή του δήλωσε την συμβολική και ουσιαστική συμπαράστασή του στην προσπάθεια να λειτουργήσει το ογκολογικό τμήμα στο νοσοκομείο, αλλά και γενικότερα να αποκτηθούν στην περιοχή οι απαραίτητες υποδομές και παροχές υγείας, κάτι το οποίο αποτελεί και δείκτη πολιτισμού για μια κοινωνία.
Σημείωσε ακόμη, πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει θεσμοθετημένο  οργανόγραμμά που προβλέπει την θέση ογκολόγου στο νοσοκομείο, εν τούτοις υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για περεταίρω αλλαγές, ώστε να λειτουργήσει αυτοτελές ογκολογικό τμήμα.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages