Έκθεση ζωγραφικής:Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έκθεση ζωγραφικής:Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών

"Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών"

Έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες παιδιών διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία

Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Θα είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο " Golden Hall ”

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 18:00

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής

Δώδεκα από τις ζωγραφιές θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή για να πλαισιώσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος

Επιπλέον, όσα παιδιά επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά, στα τηλέφωνα 213 - 1520505 και 210 - 6924558


Μία πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με θέμα "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00, στο εμπορικό κέντρο "Golden Hall" (Λεωφόρος Κηφισίας 37-A, Μαρούσι), ενώ θα είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό, καθημερινά, τις ώρες 09.00-21.00.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς, από μικρή ακόμα ηλικία.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το Δεκέμβριο 2016, μέσα από πρόσκληση της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σώματος, προς τα παιδιά και τους γονείς τους, να στείλουν ηλεκτρονικά ζωγραφιές με θέμα: "ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές - συμβουλές στους γονείς".

Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (280) παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η περαιτέρω αξιοποίηση των όμορφων αυτών παιδικών δημιουργιών, μέσα από την έκθεση, που περιλαμβάνει (214) από τις παραπάνω ζωγραφιές, οι οποίες παραχωρήθηκαν με τη συγκατάθεση των γονέων.

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις παιδικές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό έχει εγκατασταθεί στο χώρο της έκθεσης πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά.

Επιπλέον, όσα παιδιά επισκέπτονται την έκθεση, θα μπορούν να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια.

Την πρωτοβουλία υποστηρίζει Οργανωτική Επιτροπή από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ανθρώπους του πολιτισμού και του επιχειρηματικού κόσμου. Τα μέλη της επιτροπής θα επιλέξουν (12) από τις ζωγραφιές, οι οποίες θα πλαισιώσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος.


Την Επιτροπή αποτελούν η Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου, Αλέξανδρος Γεροχρήστος, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Lamda Development Μαρία-Χριστίνα Γρίβα, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ελευθεράκης, ο Γενικός Διευθυντής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Γιώργος Καλούδης, ο ζωγράφος Δημήτρης Κούκος, η δημοσιογράφος Μάρθα Λογοθέτου, η Αστυνόμος Β' του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Ιωάννα Μαρμάρου, η Αντιπρόεδρος του "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος EPLATFORM Κέλυ Μαυρομάτη, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και εντεταλμένη σύμβουλος SPOT THOMPSON Ρένα Νικολοπούλου, ο φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς και η (Κάρμεν των παιδιών) Κάρμεν Ρουγγέρη.

Τα σχολεία, που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας 213 - 1520505 και 210 - 6924558.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων: GOLDEN HALL, ΟΜΙΛΟΣ KOSMOCAR, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, AEGEAN, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, FRONERI HELLAS ΠΑΓΩΤΟ Α.Ε. INTERAMERICAN,  ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, GOODYEAR, ECALI - CLUB, J.WALTER THOMPSON ATHENS, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., SAMSUNG, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙCΑ, FLOCAFE ESPRESSO ROOM, LA PASTERIA, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΟΤΟSΗΟΜΕ, FISIKON, FRESH LINE, FABER CASTELL.

(Πληροφορίες για τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" μπορείτε να βρείτε στο http://www.symmaxiagiatinellada.gr και στο τηλέφωνο 2130230137.)

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages