Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Η αγανάκτηση του προέδρου

Δήλωση προέδρου κ. Τσαγκάρη Γεώργιου

   Θα έπρεπε να θεωρείται αδιανόητο ημέρα Δευτέρα, περασμένες μεσάνυχτα, μετά από έναν αγώνα που εξελίχθηκε φανταστικά για την ομάδα μας την Κυριακή και μια ημέρα-αγώνα για εμάς (τη διοίκηση), να αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη σύγχυση.
   Γιατί σε αυτήν την πόλη πολλές φορές η ανοχή, θεωρείται αδυναμία… Ε λοιπόν όχι κύριοι, θα πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους!
   Θεωρώ προσωπικά αδιανόητο να λοιδορούνται πρώην πρόεδροι(!) και οι οικογένειές τους(!!!) σε ένα ανούσιο επικοινωνιακό παιχνίδι που μόνο πόλωση στην πόλη και προβλήματα στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δημιουργεί!
   Σας δηλώνω λοιπόν δημόσια πως ως πρόεδρος αυτού του σωματίου αλλά κυρίως ως άνθρωπος, δεν πρόκειται επ’ ουδενί να ανεχτώ να συκοφαντείτε ο απερχόμενος πρόεδρος και οικογενειακός μου φίλος, κ. Ελευθεριάδης, αλλά και ο οποιοσδήποτε πρώην πρόεδρος ή παράγοντας από ανθρώπους που μόνο κακό θέλουν να δημιουργήσουν, εξυπηρετώντας απλά την δίψα τους για «ρουφιανιά»…
   Για τον παραπάνω πολύ σοβαρό λόγο, καλώ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 18:30 στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να δώσω τις δέουσες εντολές στα μέλη, καθώς και να ενημερώσω τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας προκειμένου εάν χρειαστεί να ενεργήσει τα νόμιμα κατά παντός υπευθύνου. Κι όταν λέω κατά παντός, το εννοώ…
   Σας δηλώνω επίσης με κάθε επισημότητα, πως αν δε σταματήσει αυτός ο χορός ύβρεων και κουτσομπολιού, ως «καπετάνιος» αυτής της ομάδας, θα «ρίξω το καράβι στα βράχια» και όπου μας βγάλει κύριοι!
   Θα προτιμούσα αντί συκοφάντησης από κάποιους «Χαλκιδάρες», να βάλουν το χέρι στην τσέπη όπως κάναμε (και συνεχίζουμε να κάνουμε) τους τελευταίους μήνες κι εγώ και ο Κύριος Ελευθεριάδης και να βοηθήσουν την ομάδα έμπρακτα! Διαφορετικά, ας σταματήσουν να εκθέτουν και να εκθέτονται ή καλύτερα… ας το βουλώσουν! Ας κάνουν έστω κι έτσι ένα καλό…
   Είναι κρίμα να βασιλεύει ο εντυπωσιασμός και η «αναρχία» στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που περικλείει την ομάδα! Κι αυτό θα σταματήσει!
   Αν προκύψει κάτι που είναι προς ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα ενημερωθείτε από το γραφείο Τύπου, μετά το τέλος αυτού.


Ο Πρόεδρος

Τσαγκάρης Γεώργιος

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 9:50 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Η αγανάκτηση του προέδρου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery