Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Μήνυμα Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού για την ημέρα καταπολέμησης του bullying

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη διεθνή ημέρα κατά του bullying η Δή-μαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου επισκέφθηκε το Α’ Δημοτικό Σχο-λείο Ιστιαίας, όπου και μίλησε για το θέμα με τους μικρούς μαθητές. Ακολού-θως η Δήμαρχος ανακοίνωσε το παρακάτω μήνυμά για την ημέρα αυτή:
«Με τον διεθνή όρο bullying, υποδηλώνεται σήμερα το επικίνδυνο φαινόμε-νο άσκησης συναισθηματικής, λεκτικής ή και σωματικής βίας με σκοπό τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό των θυμάτων. Αυτό το πολυσύνθετο και πολύ-πλευρο φαινόμενο, αποτελεί μία μεγάλη σύγχρονη κοινωνική πληγή, υπό το δεδομένο μάλιστα της αυξημένης συχνότητας που παρατηρείται.
Οι άνθρωποι που ασκούν εκφοβισμό, συχνά είναι οι ίδιοι τρομοκρατημένοι για κάτι και έτσι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους άλλους για να κρύψουν τα συναισθήματά τους ή παρενοχλούν άλλους για να μην τους παρενοχλήσουν πρώτα εκείνους.
Η καλύτερη άμυνα απέναντι σε άτομα που ασκούν εκφοβισμό είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου, να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη μοιάζεις με θύμα.
Η άμεση καταγγελία οποιασδήποτε παρενόχλησης είναι επίσης ένας απο-τελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του bullying.
Με την ελπίδα πως στον μικρό χαρισματικό τόπο μας τέτοια φαινόμενα αρ-ρωστημένης εκδήλωσης βίας είναι σπάνια, ευχόμαστε για την δραστική αντι-μετώπιση του bullying σε διεθνές επίπεδο και για την σταδιακή εξάλειψή του».
Κατά την επίσκεψή της στο Α’ Δημοτικό Σχολείο, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού είχε την ευκαιρία να παραδώσει το δώρο, που αθλοθέτησε ο ΦΟΣΔΑ και κέρδισαν οι μικροί μαθητές, κατασκευάζοντας το καλλίτερο χριστουγεννιά-τικο δένδρο από ανακυκλώσιμα υλικά.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:20 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Μήνυμα Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού για την ημέρα καταπολέμησης του bullying �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery