Έτοιμη η Χαλκίδα να υποδεχτεί και φέτος το Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός, την Ανάβαση Ριτσώνας – Στις 120, οι συμμετοχές - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έτοιμη η Χαλκίδα να υποδεχτεί και φέτος το Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός, την Ανάβαση Ριτσώνας – Στις 120, οι συμμετοχές

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, για την Ανάβαση Ριτσώνας, που θα διεξαχθεί 8 και 9 Απριλίου 2017.
Στη συνέντευξη τύπου παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΑΣΜΑ, Μανώλης Χαλιβελάκης, ο Δήμαρχος Χαλκίδας, Χρήστος Παγώνης, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Νίκος Κόγιας, ο Αλυτάρχης, Δημήτρης Καττής, ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, Φώτης Γκούνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Οργανισμού, Πανταζής Ρούσσος.
Και eφέτος, υπάρχει άμεση συνεργασία της ΑΣΜΑ με τον Δήμο Χαλκιδέων και τον ΔΟΑΠΠΕΧ στη διοργάνωση του Αγώνα, καθώς και σημαντική βοήθεια των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας και του Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανού, ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας που θα προσφέρει μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χωρίς προβλήματα και με την απαραίτητη λήψη μέτρων για την ασφάλεια συμμετεχόντων και κοινού.
Όπως τόνισαν οι διοργανωτές, αναμένεται μεγάλος αριθμός κόσμου στη Χαλκίδα, γι’ αυτό το σημαντικό αθλητικό – τουριστικό γεγονός, που τα τελευταία χρόνια με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκίδας έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη. Μάλιστα, φέτος οι συμμετοχές έφτασαν τις 120.

Πρωταρχικός βέβαια, στόχος είναι η ασφάλεια του αγώνα και των θεατών, και στην κατεύθυνση αυτή έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες.
Τόσο ο Πρόεδρος της ΑΣΜΑ όσο και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαρίστησαν τον Δήμο Χαλκιδέων και το ΔΟΑΠΠΕΧ για τη συνεργασία, που διασφαλίζει έναν επιτυχημένο αγώνα, καθώς και τις υπηρεσίες της Π.Ε. Εύβοιας, για τη σημαντική τους βοήθεια.
Να σημειωθεί ότι και φέτος για δεύτερη χρονιά, ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του STAR Κεντρικής Ελλάδας, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
Με δεδομένο ότι εφέτος δεν παραχωρήθηκε ο χώρος της Μηχανικής στη διοργάνωση, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής του Ονταθίου έχουν ήδη δοθεί στο Σύλλογο του Οικισμού κάρτες εισόδου. Οι περίοικοι μπορούν να τις προμηθευτούν από το Σύλλογό τους, προκειμένου το Σαββατοκύριακο του αγώνα, να μπορούν να μετακινούνται από και προς το Οντάθι.
Είναι σημαντικό επιπλέον να επισημανθεί ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ ,σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας και τον Αντιδήμαρχο, Βασίλη Τουχτίδη, μερίμνησαν ώστε να υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών κατά μήκος της διαδρομής. Παρακαλούνται όσοι θα βρεθούν στη Ριτσώνα το Σαββατοκύριακο για την παρακολούθηση του αγώνα, φεύγοντας να μην αφήσουν τα σκουπίδια τους στο δάσος αλλά μέσα στους κάδους απορριμμάτων.
Τέλος, να σας ενημερώσουμε πως φέτος οι απονομές θα γίνουν μετά το πέρας του αγώνα, την Κυριακή 9 Απριλίου, στον χώρο του Ευβοϊκού Τεταρτοκυκλίου (για την ακριβή ώρα, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου ή θα γνωστοποιηθεί στους εκπροσώπους του τύπου, με το πέρας της ανάβασης).

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages