Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι πέντε (25) άτομα για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι πέντε (25) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα & ένας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και πληθώρα δισκίων φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (522) γραμμαρίων, (13) λαθραία πακέτα τσιγάρων και (78) αυτοσχέδια τσιγάρα, που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό.

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για απόπειρα κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή.

Οκτώ (8) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    (3) ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Λιβαδειάς) & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού,
•    (3) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., καθώς και των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,

•    Ημεδαπός στη Λαμία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και

•    Αλλοδαπός στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιτέας.

Οκτώ (8) αλλοδαποί διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας και ειδικότερα:

•    (3) στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

•    (2) σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

•    (1) στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

•    (1) στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και

•    (1) στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της            Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας.

Ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Ημεδαπός στη Λίμνη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν είδη παραεμπορίου.

Τέλος, ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages