Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Χαλκίδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Χαλκίδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στη Χαλκίδα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Επιπλέον, συνελήφθη ένας ημεδαπός για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης

Κατασχέθηκαν συνολικά (47,4) γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό και σπάτουλα για το διαχωρισμό της ηρωίνης

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν χθες   (05-04-2017) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών & Δημόσιας Ασφάλειας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 26χρονος ημεδαπός και μία 31χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και Αστυνομικοί των υφιστάμενων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες εντοπίσθηκαν στην οικία τους, στην ανωτέρω περιοχή.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Σε διάφορα μέρη στο εσωτερικό της οικίας:

•    (44,7) γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου,
•    ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
•    μία σπάτουλα με εμφανή υπολείμματα ηρωίνης, την οποία χρησιμοποιούσαν για το διαχωρισμό της εν λόγω ναρκωτικής ουσίας και
•    το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ, προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Στην κατοχή της 31χρονης:

•    (6) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (φιξάκια), σε μορφή σκόνης, συνολικού μεικτού βάρους (2,7) γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς συνελήφθη ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε έξωθεν της οικίας, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages