Συνελήφθησαν, περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τριάντα πέντε (35) άτομα για διάφορα αδικήματα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν, περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τριάντα πέντε (35) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τριάντα πέντε (35) άτομα για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα πέντε (35) άτομα και συγκεκριμένα:

Έξι (6) ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:

•    (4) σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,

•    (1) επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και

•    (1) στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και ναρκωτικών δισκίων.

Επιπλέον, δύο εκ των συλληφθέντων στη Χαλκίδα, κατηγορούνται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, καθώς κατασχέθηκε από την κατοχή τους ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Ημεδαπός στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για απόπειρα κλοπής από παλαιό ανενεργό κατάστημα (εστιατόριο) στην περιοχή.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, καθώς και ένας ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Αλλοδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (342) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και (91) αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν ομοίως αδασμολόγητο καπνό, συνολικού βάρους (108) γραμμαρίων.

Ημεδαπός στην περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της        Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Δεκατέσσερις (14) αλλοδαποί, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας και ειδικότερα:

•    (3) στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,

•    (3) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,

•    (2) ομοίως στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,

•    (2) στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας,

•    (2) στη Μακρακώμη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, καθώς και

•    (2) στη Θήβα και στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας αντίστοιχα.

Πέντε (5) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στο Βασιλικό Ευβοίας & στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, ένας αλλοδαπός στην Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς της        Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας αλλοδαπός στη Μάκρη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης και ένας ημεδαπός στο Ευπάλιο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία & στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας & Αταλάντης αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Χαιρώνεια Βοιωτίας & στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς και Ιστιαίας αντίστοιχα, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages