Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων


         Με επιστολή της προς τον δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη, η Α.Ε. “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση” ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία για την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στον προκαποδιστριακό Δήμο Νέας Αρτάκης και στις κοινότητες Αφρατίου, Βαθέος, Καλοχωρίου – Παντειχίου, Νέας Λαμψάκου, Παραλίας Αυλίδας, Φάρου και Φύλλων.

        Συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου 2017, υπογράφηκε ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο η Α.Ε. “Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση” ανέθεσε σε κοινοπραξία την εκτέλεση της σύμβασης, που αναφέρεται στην μελέτη κτηματογράφησης για την δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων.

        Στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, θα διενεργηθούν τοπογραφικές εργασίες αποτυπώσεων των γεωτεμαχίων στις αστικές και αγροτικές εκτάσεις των συγκεκριμένων περιοχών.

        Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι εργασίες κτηματογράφησης πρόκειται να αρχίσουν άμεσα, η δε έναρξη συλλογής των δηλώσεων του Ν. 2308/1995 προγραμματίζεται για το  Νοέμβριο του 2017.

        Ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο Χαλκιδέων και τις συγκεκριμένες περιοχές χαρακτήρισε το γεγονός αυτό ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, αφού πρόκειται να αποκτήσουν κτηματολόγιο που ήταν το ζητούμενο από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους.

        Ο δήμαρχος τόνισε ότι η δημιουργία του Εθνικού Κτηματολογίου θα συμβάλλει στην καταγραφή και και κατοχύρωση της ιδιοκτησίας των πολιτών και πλέον θα σταματήσουν τα προβλήματα αμφισβητήσεων, ενώ οριοθετείται και διασφαλίζεται πλήρως η δημόσια και δημοτική περιουσία.


  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων          


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 11:00 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery