Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εκστρατεία αναβάθμισης αστικών αλσυλλίων του Δήμου Χαλκιδέων

    Νέα εκστρατεία αναβάθμισης των αστικών αλσυλλίων πραγματοποίησε την Κυριακή  2 Απριλίου η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων.
    Με την εθελοντική συμμετοχή παιδιών από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χαλκίδας και το 1ο αντίστοιχο Σύστημα Νέας Αρτάκης αλλά και μαθητών του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στο λόφο  της συνοικίας Μπαταργιά της Χαλκίδας, στον οποίο φυτεύτηκαν συνολικά 150 δένδρα.
    Παρών, και στη δράση αυτή, ήταν ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος είπε στα παιδιά ότι με την παρουσία του  θέλει να επιβεβαιώσει την τεράστια σημασία που δείχνει η Δημοτική Αρχή στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
    Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ανέφερε ότι η προστασία το περιβάλλοντος αποτελεί καθήκον όλων, αφού αυτό οι άνθρωποι το έχουν δανειστεί από τις επόμενες γενιές και αποτελεί ανάγκη για την επιβίωσή τους.
    Με αφορμή την συμμετοχή των παιδιών στη  δράση, ο δήμαρχος Χαλκιδέων αναφέρθηκε ακόμη στον εθελοντισμό που, όπως είπε, αποτελεί στάση ζωής ιδιαίτερα στις μέρες μας, της οικονομικής κρίσης.
    Συμμετείχαν ακόμη στην πρωτοβουλία δενδροφύτευσης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπουραντάς, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πρασίνου Θανάσης Τριανταφύλλου, στελέχη του Προσκοπισμού, εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων. Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 12:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εκστρατεία αναβάθμισης αστικών αλσυλλίων του Δήμου Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery