Μετάλλιο και με την Εθνική ο Μπίλας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στις 8-9 Απριλίου, στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο του Πειραιά συμμετείχε η Εθνική Ομάδα Παίδων στο ετήσιο Multinations Youth Swimming Meet. Αυτή τη φορά ο «συνήθης ύποπτος» Στέργιος Μπίλας δεν εκπροσώπησε την ομάδα  και την πόλη του,  όπως κάνει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αλλά κολύμπησε με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.
Ως ο κορυφαίος στα αγωνίσματα του υπτίου στην Ελλάδα στην κατηγορία του, ο Χαλκιδέος κολυμβητής ανταγωνίστηκε την αφρόκρεμα των κολυμβητών από χώρες όπως η Πολωνία, το Ισραήλ κ.α.
Την πρώτη μέρα στη σκυταλοδρομία των 4 x 100 μ Μικτής Ομαδικής με τους Μπίλα, Ασπουγαλή, Σωτηρόπουλο και Παλαιολόγο, η Εθνική κατέκτησε την 4η θέση πίσω από το Ισραήλ, την Ελβετία και την Πολωνία. Τη δεύτερη μέρα ήρθε η πολύ μεγάλη επιτυχία του Μπίλα, όπου και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε μια κούρσα αντάξια πολυεθνών αγώνων. Ο Στέργιος κολύμπησε τα 100 μ ύπτιο σε χρόνο 58”55 ενώ ο Ισραηλινός αθλητής που κέρδισε κολύμπησε 57”31. Τρίτος ακολούθησε ο Τούρκος αθλητής με 58”92.
Ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας, ο Μπίλας απέδειξε πως έχει όλα τα προσόντα για μεγάλες επιτυχίες εντός κι εκτός της χώρας του, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα (κλειστό κολυμβητήριο).

Η μεγάλη οικογένεια του Ν.Ο.Χ., οι προπονητές και συναθλητές του, του εύχονται καλή δύναμη και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον που διαφαίνεται λαμπρό.


                                                          Η εφορία κολύμβησης

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages