Επισκέψεις του βουλευτή Εύβοιας κ. Ακριώτη σε πολιτιστικές εκδηλώσεις - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επισκέψεις του βουλευτή Εύβοιας κ. Ακριώτη σε πολιτιστικές εκδηλώσεις

Σε δύο ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστικές εκδηλώσεις για την περιοχή μας παραβρέθηκε ο βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης την Τετάρτη 19 Απρίλη.
Στα Ψαχνά,  παρέστη στο «Διατηρητέο Κτίριο» όπου με πρωτοβουλία του  Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων πραγματοποιήθηκε  για δεύτερη χρονιά η  «Έκθεση Καλών Τεχνών» με συμμετέχοντες Ευβοείς καλλιτέχνες. Ο κ. Ακριώτης συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης  και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και τόνισε την ανάγκη ο θεσμός αυτός να υποστηριχτεί ώστε να αποτελεί διαχρονικά ένα σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών που κατάγονται από την Εύβοια και διαπρέπουν εντός και εκτός Ελλάδας.
Την ίδια ημέρα ο κ. Ακριώτης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Χαλκίδας όπου παρουσιάστηκαν ζωγραφικά έργα του αείμνηστου Δ. Μυταρά και άλλων σημαντικών Ελλήνων τοπιογράφων. Ο βουλευτής Εύβοιας αφού περιηγήθηκε στους χώρους του ιστορικού βιομηχανικού κτιρίου του ΑΣΑΧ συνομίλησε με τους εμπλεκόμενους φορείς και το φιλότεχνο κοινό της Χαλκίδας για τη χρήση και το μέλλον της Δημοτικής Πινακοθήκης Χαλκίδας.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages