Γεωργ. Ακριώτης, Αἰδώς Ἀργεῖοι! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γεωργ. Ακριώτης, Αἰδώς Ἀργεῖοι!


Είναι χαιρεκακία; Είναι μικροψυχία; Είναι πίεση για εκλογές τώρα που τα άπλυτά τους βγαίνουν στη φόρα; Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους; Ναι, θα μπορούσαν να είναι όλα αυτά και ναι, όλα αυτά συμβαίνουν στις πόλεις, στα χωριά, στην Αθήνα, στα τοπικά κανάλια, στις εφημερίδες τους, όπου διαβάλλουν και ψεύδονται χωρίς ίχνος πολιτικού ήθους, χωρίς την παραμικρή αίσθηση ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους πολίτες της. Η στάση της Νέας Δημοκρατίας εκεί έξω, στην αρένα,  εκεί όπου παίζεται το μέλλον της χώρας και των παιδιών της, εκεί όπου το ΔΝΤ και οι αδυσώπητοι δανειστές ζητούν την κεφαλή μας επί πίνακι, έρχεται να θυμίσει άλλες μέρες, σκοτεινές…
Την ώρα που το κλίμα απέναντι στην ελληνική πλευρά φαίνεται να αλλάζει και  όλο και περισσότερο συσπειρώνονται γύρω μας οι δημοκρατικότερες φωνές της Ευρώπης, συντονισμένες στον δίκαιο αγώνα μας να κλείσουμε και τα τελευταία ανοιχτά μέτωπα, την ώρα που σύσσωμη η ευρωβουλή έστελνε θετικό μήνυμα προς την Αθήνα, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, σε αγαστή σύμπνοια με το ΠΑΣΟΚ, έσπευδαν να εξαπολύσουν πυρά κατά της Κομισιόν, επειδή επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Η Μαρία Σπυράκη ζητά από τον λόγο στον Πιερ Μοσκοβις, επειδή αυτός μιλά για  υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα διαφωνώντας για την στήριξη που παρέχει ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων στη χώρα μας  και αμφισβητώντας ότι μας ελέγχουν σωστά.
Η Εύα Καϊλή επιτίθεται στον Γάλλο επίτροπο και του ζητά να σταματήσει να κατηγορεί το ΔΝΤ για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση.
Ο Γιώργος Κύρτσος δίνει συγχωροχάρτι στους ακραίους κύκλους των δανειστών  και κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι έχει την συνολική ευθύνη για την καθυστέρηση.
Στη Δημοκρατία ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ασκεί κριτική και να ελέγχει την κυβέρνηση.
Αναρωτιέται κανείς: Συνειδητοποιείτε ότι η αντιπολίτευση την οποία ασκείτε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έχει υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα; Συνειδητοποιείτε ότι εκτίθεσθε απέναντι στους πολίτες, ακόμη και στους δικούς σας ψηφοφόρους, τη στιγμή που εκείνοι σας έστειλαν στην ευρωβουλή για να εκπροσωπήσετε τη χώρα και τα συμφέροντά της;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΡΙΩΤΗΣ
Βουλευτής Ν. Εύβοιας

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages