Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σε εξωδικαστική ρύθμιση και τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου

Σε σύσκεψη με βασικό θέμα συζήτησης τα κόκκινα αγροτικά δάνεια που  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με βασικό θέμα συζήτησης τα κόκκινα αγροτικά δάνεια, συμμετείχαν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

Στην εν λόγω σύσκεψη, στην οποίαν μετείχαν επίσης όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, έγινε ξεκάθαρο ότι στο ρυθμιστικό πλαίσιο του νόμου για τα κόκκινα δάνεια, θα υπάγονται και τα βεβαιωμένα αγροτικά δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Με τις νέες διατάξεις του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης των οφειλών όλοι οι αγρότες θα μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, εφόσον τηρούν βιβλία εσόδων – εξόδων, ενώ περιλαμβάνουν συνολικά όλους τους πιστωτές τους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, (Τράπεζες, Εφορίες, ασφαλιστικά Ταμεία).

Επίσης, τέθηκε, με έμφαση προς την εκκαθαρίστρια εταιρία της Αγροτικής Τράπεζας, αλλά και την Τράπεζα της Ελλάδος, η αναγκαιότητα να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα παλιά αγροτικά δάνεια (προ 2004) στα οποία είχε εφαρμογή ο νόμος 3259/2004, όπου προβλέπεται ως βάση στάθμισης της οφειλής το αρχικό ληφθέν κεφάλαιο και ως όριο οφειλής το διπλάσιο αυτού.

Παράλληλα, σημειώθηκε η ανάγκη αφαίρεσης των καταβολών που είχαν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς από το ελληνικό δημόσιο για τα εν λόγω δάνεια, μέσω του ειδικού λογαριασμού του νόμου 128/1975.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται μια δίκαιη συμφωνία για όλους, η οποία θα βασίζεται στις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής της εκάστοτε επιχείρησης.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 7:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σε εξωδικαστική ρύθμιση και τα «κόκκινα» αγροτικά δάνεια με εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery