Όλη η Χαλκίδα, μια αγκαλιά για τις ομάδες που αγωνίζονται στις πρώτες κατηγορίες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Όλη η Χαλκίδα, μια αγκαλιά για τις ομάδες που αγωνίζονται στις πρώτες κατηγορίες

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ συγχαίρει τις αθλητικές ομάδες της Χαλκίδας και της Εύβοιας, που έχουν καταφέρει τη φετινή αγωνιστική χρονιά να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και νίκες στο φίλαθλο κοινό.
Ο ΝΟΧ, διαγράφει καταπληκτική πορεία στο Πρωτάθλημα Πόλο της Α2 και ευχόμαστε να συνεχίσει την άνοδο. Ο Α.Ο. Χαλκίδας,  βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του και τόσο ο Ηρακλής Χαλκίδας στο βόλεϊ όσο και ο Γ.Σ. Κύμης στο μπάσκετ, έχουν πετύχει την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας και το Ν. Εύβοιας.
Αξίζει όλη η Χαλκίδα να συνεχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια των ομάδων και να τις ενδυναμώνει με μαζική παρουσία στις κερκίδες, ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι στόχοι τους.

Είναι ευκαιρία, να δώσουμε όλοι μαζί και πάλι δυναμικό παρόν, το Σάββατο 8/4/2017, στις 17:00, στο κλειστό Κανήθου, στηρίζοντας την ομάδα Μπάσκετ του ΓΣ Κύμης εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας στο παιχνίδι παραμονής της στην Α1 Basket league.
Και την Κυριακή 9/4/2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, στις 19.30, στο παιχνίδι βόλευ της Α1,  Ηρακλής Χαλκίδας - Κύζικος Ν.Περάμου.

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages