Πρόγραμμα Πανηγύρεως των Ευβοέων Αγίων στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρόγραμμα Πανηγύρεως των Ευβοέων Αγίων στη Χαλκίδα

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι την Κυριακή του Παραλύτου 7 Μαΐου 2017, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Ευβοέων Αγίων και ολόκληρη η Τοπική μας Εκκλησία την σύναξη πάντων των εν Ευβοία διαλαμψάντων Οσίων, Πατέρων και Ιεραρχών.
Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
•    Τετάρτη 3 Μαΐου 2017
ώρα 7:30 μ.μ.: Στα προπύλαια του Ιερού Ναού, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Ευβοέων Αγίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος της πόλεως Χαλκίδος.
Αμέσως μετά θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν των Ευβοέων Αγίων.
Επιπλέον, όλη την υπόλοιπη εβδομάδα (Πέμπτη 4, Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Μαΐου), εσπέρας και πρωί θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες του νυχθημέρου, οπότε θα έχουν την δυνατότητα οι Χριστιανοί να εκκλησιάζονται και να κοινωνούν τα Άχραντα μυστήρια.
1.    Κάθε πρωί: Όρθρος & Θεία Λειτουργία, ώρα 7:00 π.μ. - 9:30 π.μ.
2.    Κάθε απόγευμα: Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ώρα 7:00 μ.μ.
•    Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί και ο κύριος εορτασμός, με την συμμετοχή και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, Κορίνθου κ. Διονυσίου και Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, οι οποίοι θα εορτάσουν μαζί μας τους προστάτες και φρουρούς Αγίους του τόπου μας.
•    Το Σάββατο 6 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 μ.μ., θα λάβει χώρα ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.
•    Την Κυριακή 7 Μαΐου το πρωί στις 6:45 π.μ., θ’ αρχίσει η Ακολουθία του Όρθρου, στις 7:30 π.μ. θα λάβει χώρα η Αρχιερατική Χοροστασία και θα ακολουθήσει το Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages