Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εργασίες ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα

Στο πλαίσιο σύμβασης που υπογράφηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου Κοινοπραξίας, ξεκίνησαν και εκτελούνται κανονικά οι εργασίες για τα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα.
Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 1,1 εκ. € περίπου, ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”, που περιλαμβάνει τη συμπλήρωση του υφιστάμενου αποχετευτικού δικτύου ομβρίων, με την κατασκευή νέων κλάδων σε περιοχές του αστικού ιστού της Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν από το κέντρο της πόλης, όπου θα τοποθετηθούν αγωγοί ομβρίων στις οδούς Αντωνίου και Τζαβέλλα. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες στις οδούς Αντιγόνου, Ευβοίας, Χουρμουζιάδη και Καραγιάννη (περιοχή Βούρκου), στην οδό Κιαπέκου (κοντά στο μουσείο της Αρέθουσας) και στην οδό Δωδεκανήσου (Λ. Άμμου). Έτσι θα δοθεί λύση σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών. Σημειώνεται ότι η επίλυση αυτών των προβλημάτων σε περιοχές της Χαλκίδας, αποτέλεσε προτεραιότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής και στο πλαίσιο αυτό συντάχθηκαν οι σχετικές μελέτες και έγινε η ένταξη του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Στερεά Ελλάδα 2014-2020”.
Με αφορμή τις εργασίες αυτές, έχουν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των συγκεκριμένων οδών.

   Γραφείο Τύπου
  Δήμου Χαλκιδέων           
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:40 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εργασίες ομβρίων υδάτων στη Χαλκίδα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery