Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες, παρευρέθηκε στη τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και πραγματοποίησε τα εγκαίνια του γυμναστηρίου Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε το διήμερο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, όπου παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος στην έδρα της, Μνημείου Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών και πραγματοποίησε τα εγκαίνια γυμναστηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τον κ. Γενικό Γραμματέα συνόδευαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 ο κ. Αναγνωστάκης μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Αστυνομικός Διευθυντής Παντελής Κεφαλιανάκης.
Εκεί συναντήθηκε με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος τα οποία απασχολούν τις Υπηρεσίες του νομού.
Ακολούθως απογευματινές ώρες μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Σε συνάντηση που πραγματοποίησε με αξιωματικούς της Διεύθυνσης είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν τις Υπηρεσίες του νομού, ενώ παράλληλα παρευρέθηκε στην εκδήλωση εγκαινίων του γυμναστηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου, εγκαινιάζοντας το χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Λασιθίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Εμμανουήλ Κλώντζας, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος, εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και συνδικαλιστικών φορέων της Κρήτης, εκπρόσωποι Υπηρεσιών και Φορέων του Λασιθίου καθώς και αστυνομικό προσωπικό.
Το Σάββατο 01 Απριλίου 2017 ο κ. Αναγνωστάκης παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του ανεγερθέντος Μνημείου Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στα Χανιά, το οποίο και ανεγέρθη με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Νικόλαος Καλογερής, οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνιος Μπαλωμενάκης, ο Γενικός Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων, Ανδρέας Παπανδρέου, οι Δήμαρχοι Χανίων, Κισάμου, Αποκορώνου και Σφακίων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών οργανώσεων, αστυνομικό προσωπικό και συγγενείς πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών.
Ο κ. Αναγνωστάκης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, παρέστη σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα χοροεσπερίδα της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, στο Ηράκλειο, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και φίλων Παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα».

Εγκαίνια του γυμναστηρίου Αστυνομικού Τμήματος Λασιθίου






Τελετή αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων στο Καθήκον Αστυνομικών, στα Χανιά




*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages