Στην τελική ευθεία πριν την εθνική ομάδα αθλητές/τριες του Ν.Ο. Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην τελική ευθεία πριν την εθνική ομάδα αθλητές/τριες του Ν.Ο. Χαλκίδας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔOΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Αγώνων συνέχεια για το τμήμα καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο. Χαλκίδoς,  αφού  το Σάββατο, 8 Απριλίου, 2017 διεξάγεται η τελική φάση δοκιμασιών για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι :
Αντωνίου Δημήτριος και Ευθυμιάδης Ορέστης στην κατηγορία Ανδρών, οι Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ευσταθίου Κωνσταντίνος και Ευσταθίου Γεώργιος, στην κατηγορία Εφήβων, και οι Καμινάρη Ελευθερία και Τσουκανέλη Βασιλιάννα , στην κατηγορία Νεανίδων.
Ο Ευσταθίου Γεώργιος, η Καμινάρη Ελευθερία και η Τσουκανέλη Βασιλιάννα συμμετέχουν  και στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων καθώς ηλικιακά ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία.
Επίσης,  πραγματοποιείται για 1η φορά και έλεγχος αθλητών/ τριών γεννημένων το 2004 και 2005, όπου συμμετέχει η αθλήτρια Δεμερτζή Δήμητρα.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία.
Τέλος, τα προγράμματα εκμάθησης κανόε- καγιάκ για το καλοκαίρι 2017 ξεκίνησαν. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών  με στοιχειώδη γνώση κολύμβησης, και μπορείτε να μας βρείτε στο Κρηπίδωμα (παραλία Χαλκίδας), κάτω από το Κόκκινο Σπίτι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 16:00-17:30 και Σάββατο πρωί 10:30-12:00.

                                                                               Η εφορία κανόε-καγιάκ


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages