Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Χρήστος Παγώνης κοντά στους εθελοντές του TEDxChalkida στην δράση αποκατάστασης από γκράφιτι του τοίχου του Κόκκινου Σπιτιού

Την Κυριακή 2 Απριλίου ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης παραβρέθηκε στην εθελοντική δράση που διοργάνωσε το TEDxChalkida για την αποκατάσταση από τα γκράφιτι του εξωτερικού τοίχου του Κόκκινου Σπιτιού.
Η δράση των εθελοντών του TEDxChalkida εντάσσεται στην εκστρατεία με τίτλο #stopvandalism που ξεκίνησε πέρσι και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τον σεβασμό του δημοσίου χώρου. Μετά την πρώτη δράση καθαρισμού του βυθού στο μικρό λιμανάκι του Λευκαντί εχτές έλαβε η χώρα η δεύτερη δράση καθαρισμού από γκράφιτι του τοίχου του Κόκκινου Σπιτιού.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την ομάδα του TEDxChalkida για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και έθεσε τις υπηρεσίες του Δήμου στην διάθεση τέτοιων αξιόλογων για την πόλη μας δράσεων.


 Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 3:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Χρήστος Παγώνης κοντά στους εθελοντές του TEDxChalkida στην δράση αποκατάστασης από γκράφιτι του τοίχου του Κόκκινου Σπιτιού �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery