Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος λειτούργησε γαι τους μαθητές του 16ου Δ.Σ. Χαλκίδος

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση του Διευθυντή κ. Άρη Αυξωνίδη και του Συλλόγου των καθηγητών, όπου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία για τους μικρούς μαθητές του, στα πλαίσια των ενδοσχολικών δραστηριοτήτων.
Η Θεία Λειτουργία, στην οποία συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο ο Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός, Ιεροκήρυξ της Ι. Μητροπόλεως, ο Πρωτοπρεσβ. Γεώργιος Μωραΐτης, Εφημέριος της Ενορίας και ο Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, με την παρουσία και τοῦ Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Κωνσταντίνου Ζημιανίτη, του Σχολικού Συμβούλου κ. Δημητρίου Μυτάκου, της Δημοτικής Συμβούλου κ. Αικατερίνης Καλαμιώτου, εκπαιδευτικών και γονέων, ετελέσθη στον κήπο του σχολείου, τον οποίον με πολλή αγάπη, μεράκι, φαντασία και όραμα, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι μεταμόρφωσαν σε «Κήπο των Ευχών», όπως χαρακτηριστικά των ονόμασαν.

Όπως πράττει σε όλες τις μαθητικές Λειτουργίες που τελεί ο Σεβασμιώτατος εξηγούσε στους μικρούς μαθητές τα τελούμενα, οι οποίοι με πολλή χαρά και προσήλωση συμμετείχαν, ενώ όσοι είχαν προετοιμασθεί και είχαν την άδεια των γονέων τους μετέλαβαν και των Αχράντων Μυστηρίων.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως και συνεχάρη τον Διευθυντή κ. Αυξωνίδη και όλους τους διδασκάλους για την φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία με την Τοπική Εκκλησία και το θαυμάσιο εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν, τους πολλούς γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που παρευρέθησαν μας και ιδιαίτερα τους μαθητές και τις μαθήτριες για την άξια προς μίμηση σχέση τους με τα κείμενα της Εκκλησίας και την στάση τους προς το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Μετά τη διανομή του αντιδώρου οι διδάσκοντες παρέθεσαν πρωινό κέρασμα στο Σεβασμιώτατο και εκείνος διένειμε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:50 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος λειτούργησε γαι τους μαθητές του 16ου Δ.Σ. Χαλκίδος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery