Τελικός Νέων 2017 Α.Σ. Ερμήλιος/Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς - Α.Ε. Ληλαντίου 2 - 0 - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελικός Νέων 2017 Α.Σ. Ερμήλιος/Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς - Α.Ε. Ληλαντίου 2 - 0

Στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας έγινε σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου, ο τελικός Νέων Εύβοιας μεταξύ των δύο φιναλίστ  Ερμήλιος/Δροσιά  και Α.Ε Λαλαντίου, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου Χρήστου Τοκπασίδη.

Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας που καθήλωσε τους πεντακόσιους και πλέον τυχερούς φιλάθλους που σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο για την παρακολούθηση του τελικού.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε Ληλαντίου έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με κυριότερη αυτή του Καρλατήρα που σε μία όμορφη προσπάθεια έστειλε την μπάλα προς την εστία αλλά την τελευταία στιγμή ο Νικολάου έδιωξε την μπάλα ακριβώς από την γραμμή.

Και ο Ερμήλιος-Δροσιά είχε δύο όμορφες στιγμές για γκολ και λίγο πριν την λήξη του α΄ημιχρόνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το Ληλάντιο προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ πίεσε  αλλά έμεινε με δέκα   παίχτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δέχτηκε το δεύτερο γκολ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πολυχρόνης

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που μας χάρισαν κάτι που θα    ζήλευαν ομάδες μεγάλων κατηγοριών, Μπράβο παιδιά !!!!!!

ΕΡΜΗΛΙΟΣ/ΔΡΟΣΙΑ (Δημήτρης Ερμήλιος / Πάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Αντωνόπουλος): Βαβουλιώτης, Θαν. Νάνος, Γρηγοριάδης, Μπακρής, Νικολάου, Παλιαρούτης, Γκριτζάλας, Τσιμιχόδημος, Φτούλης, Πολυχρόνης, Βασ. Νάνος. (Πλέρος, Κατάρας, Πίτσιος, Δημ. Νάνος, Αφράτης, Μάλλιαρης, Παπαχαραλάμπους).

ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Νίκος Ρόγκας / Δημήτρης Καλέντζης, Γιάννης Μαρίνος): Λεοντής, Χαλιώτης, Καρλατήρας, Ποδαράς, Ν'Ντόι, Τσομάτσκα, Σπυράκης, Τζάνος, Παπαγεωργίου, Μότσο, Καλέντζης. (Φλώρος, Μαίσογλου, Μακ Κόλλιας, Μαόφης, Σωτ. Νάνος, Παλαιολόγος, Ζάνιος).

Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages