Ο Γιώργος Ακριώτης στην Εκδήλωση εορτασμού 26 χρόνων Ανεξαρτησίας της Γεωργίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Γιώργος Ακριώτης στην Εκδήλωση εορτασμού 26 χρόνων Ανεξαρτησίας της Γεωργίας

Ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Γιώργος Ακριώτης, παραβρέθηκε χτες, 30 Μαΐου 2017, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Γεωργίας, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Γεωργιανή Πρεσβεία στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο στην Αθήνα, με την ευκαιρία της 26ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Γεωργίας.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε μία ιδιαίτερη συγκυρία, στον απόηχο της 3ης Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Γεωργίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στην Αθήνα, 15 χρόνια μετά από την τελευταία, και σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της διμερούς οικονομικής συνεργασίας.
Τομείς όπως το εμπόριο, οι επενδύσεις, η καινοτομία και οι νεοφυείς επιχειρήσεις αποτελούν προνομιακά πεδία για την ενίσχυση της συνεργασίας, και η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου οικονομικής συνεργασίας, σε μία στιγμή που και οι δύο χώρες βγαίνουν από οικονομικές δυσκολίες, αντικατοπτρίζει την ισχυρή βούληση και των δύο κυβερνήσεων και τη δέσμευσή τους στην προοπτική μιας δυναμικής ανάπτυξης των σχέσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, η επικείμενη ελληνική επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου στη Γεωργία θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την αναζήτηση νέων πεδίων συνεργασίας και τη  σύσφιξη των διμερών οικονομικών σχέσεων.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages