Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

8ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς

Για μία ακόμη χρονιά, με αφορμή τον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς, οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με ποδηλάτες όλων των ηλικιών.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον ΑΚΟΛ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Δήμο Λεβαδέων, την Ομάδα της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς, την ποδηλατική ομάδα ALL TERRAIN και τη Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Λιβαδειάς.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και η συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών.
Μετά την ολοκλήρωση και τερματισμό όλων των ποδηλατών, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση δώρων που πρόσφεραν οι δωροθέτες : το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς, ο Αργύρης Νίκας, ο Κων/νος Μιχαήλ.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, τα καταστήματα εμπορίας ποδηλάτων ¨ΝΙΚΑΣ ΒΙΚΕS¨ του κ. Αργύρη Νίκα, ¨TRUE WHEELS¨ του κ. Κώστα Μιχαήλ και          ¨Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ¨ του κ. Δημητρίου Ανέστη.
Τα μικρά παιδιά, που συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία είχαν την ευκαιρία, σε ειδικό κιόσκι, να κατασκευάσουν, με τη βοήθεια ομάδας εθελοντριών, λουλούδια με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.
Σε όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση του 8ου Ποδηλατικού Γύρου, καθώς και στους συμμετέχοντες, νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε κι’ ελπίζουμε στη βοήθειά τους και σε επόμενες εκδηλώσεις που θα προγραμματίσει ο Όμιλός μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:22 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � 8ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery