Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Φιλικές συναντήσεις με Πανιώνιο και ΑΕΚ

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοινώνουν την διεξαγωγή φιλικών συναντήσεων, με φιλανθρωπικό και τιμητικό χαρακτήρα, με τους παλαιμάχους του Πανιώνιου και της ΑΕΚ, στις 8 και 15 Μαΐου αντίστοιχα, στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης. Οι σπουδαίες αυτές φιλικές συναντήσεις θα συνδυαστούν με ξεχωριστές βραβεύσεις και θα διανθιστούν με πολιτιστικά και αλλά αθλητικά δρώμενα.

Με τα φιλικά αυτά υπάρχει η διάθεση να τονιστεί και να αναδειχθεί ο προσφυγικός Μικρασιάτικος χαρακτήρας της Αρτάκης και γι΄ αυτό έχουν προσκαλεστεί δύο σύλλογοι με καταγωγή από Σμύρνη (Πανιώνιος) και Κωνσταντινούπολη (ΑΕΚ). Η συναντήση με την ΑΕΚ αποτελεί και φόρο τιμής στον αείμνηστο Δήμαρχο και αναμορφωτή της Νέας Αρτάκης Παναγιώτη Αναστασιάδη, ο οποίος ήταν φανατικός φίλος της ΑΕΚ, αλλά και πρόεδρος του ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Επιπρόσθετα, με τις εκδηλώσεις αυτές οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Νέας Αρτάκης επιθυμούν να γιορτάσουν την πρόσφατη συμπλήρωση 50 χρόνων ιστορίας του συλλόγου της πόλης. Οι βραβεύσεις, θα έχουν επίκεντρο την ομάδα του ΑΟΝΑ, που αγωνίστηκε στο μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική, την περίοδο 1978-79, ωστέ μετά από αρκετά χρόνια να ανασυρθεί από τις μνήμες των παλαιοτέρων και να γίνει γνωστή στις νέες γενιές. Τα έσοδα από τις δύο συναντήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Απο το Δ.Σ. Παλαιμάχων ΑΟ Νέας Αρτάκης


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:10 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Φιλικές συναντήσεις με Πανιώνιο και ΑΕΚ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery