Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εύσημα του Διοικητή Γ.Ν Χαλκίδας στο Γ.Ν-Κ.Υ Καρύστου και Γ.Ν.-Κ.Υ Κύμης


Μετά και την πρόσφατη επίσκεψή μου ( 09/05/2017 ) στο Κ.Υ-Γ.Ν Καρύστου και την προηγηθείσα πριν λίγες μέρες στο Κ.Υ-Γ.Ν Κύμης, οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για το αντικειμενικά σημαντικό έργο που καθημερινά εκτελείται στα Νοσοκομεία αυτά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Υγείας στις τοπικές κοινωνίες.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους επικεφαλής Αναπληρωτές Διοικητές τους, κ.κ. Χατζημαργαρίτη Βαγγέλη ( Κύμης ) και Μίχα Τάσο ( Καρύστου ) και βέβαια στους εξαιρετικούς Γιατρούς επιστήμονες που διαθέτουν, το ακούραστο Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό Προσωπικό.
Τα ως άνω τεκμηριώνονται και από τις πραγματοποιηθείσες επαφές μου με τους ασθενείς που συνάντησα στο Νοσοκομείο αλλά και από σχετική έρευνά μου σε αρκετούς κατοίκους της περιοχής τους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για το επίπεδο των προσφερομένων Υπηρεσιών Υγείας.
Τελειώνοντας, είναι σημαντικό να αποτυπώνεται το οποιοδήποτε θετικό έργο ακυρώνοντας τις αόριστες και επικίνδυνες καταστροφολογίες που θέλουν να απαξιώσουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω για τις σημαντικές υπηρεσίες του υπευθύνου του ΕΚΑΒ Εύβοιας κ. Κόκκου Νίκου, που νυχθημερόν μοχθεί για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα ( εντός του Ιουνίου θα υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση της δύναμης των οδηγών του ΕΚΑΒ).
Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, γιατί η κοινωνία και τις έχει ανάγκη και τις δικαιούται.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας – Γ.Ν.-Κ.Υ.ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Γ.Ν.- Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ
Παναγιώτης Τζαφέρος

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:40 μ.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εύσημα του Διοικητή Γ.Ν Χαλκίδας στο Γ.Ν-Κ.Υ Καρύστου και Γ.Ν.-Κ.Υ Κύμης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery