Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Η τίμια Κάρα του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοϊτου στισ Γούβες της Βόρειας Εύβοιας

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, επισκέφθηκε την Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Γουβών Ιστιαίας, με την ευκαιρία της μετακομιδής της Τιμίας Κάρας του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοΐτου από την ομώνυμη Ι. Μονή της γείτονος Ι. Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, με την ευλογία του οικείου Ιεραρχου Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου και την έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
            Την Τιμία Καρά μετέφερε ο σεβαστός Γέροντας π. Παχώμιος και στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο και τους συνοδούς του και ο Πρωτοπρεσβ. Νικόλαος Αργυρίου από τα Λουτρά Αιδηψού, ο εφημέριος της Ενορίας Οικον. Νικόλαος Ανδρεάδης, ο Πρεσβ. Ευάγγελος Γεροκωνσταντής από τα Ελληνικά, ο Πρεσβ. Νικόλαος Μπαλάνος από το Αρτεμίσιο και ο Πρεσβ. Ευστάθιος Αναγνώστου απο το Αγριοβότανο.
            Στο κήρυγμά του, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτυργίας, η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος καί έψαλε ο κ. Παναγιώτης Αναστασίου με την συνοδεία και άλλων ιεροψαλτών της περιοχής και παρέστη και η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Σπανού, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, αναφέρθηκε στον άγιο Σεραφείμ τον οποίο, όπως είπε, ευλαβείται ιδαιτέρως, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τόσο τον Σεβασμιώτατο άγιο Θηβών κ. Γεώργιο, όσο και τον Μοναχό π. Παχώμιο, ο οποίος υπεβλήθη στον κόπο και εκόμισε την Τιμία Κάρα του Οσίου προς τους χριστιανούς της Βορείου Ευβοίας.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 12:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Η τίμια Κάρα του Οσίου Σεραφείμ του Δομβοϊτου στισ Γούβες της Βόρειας Εύβοιας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery