Για την κατάργηση των εξεταστικών κέντρων. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Για την κατάργηση των εξεταστικών κέντρων.

Η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για κατάργηση εξεταστικών κέντρων στις πανελλήνιες, 14 στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, 2 από αυτά στην Εύβοια (Μαντούδι και Βασιλικό) με τον τρόπο που γίνεται μας οδηγεί στις ακόλουθες σκέψεις:
1. Γίνεται με τρόπο πρόχειρο καθώς ένα μήνα πριν τις εξετάσεις επιτείνει την αναστάτωση που είναι λογικό να υπάρχει.
2. Αν τελικά αλλάξει άποψη και τα αφήσει ανοιχτά επιβεβαιώνει την προχειρότητα και έλλειψη προγραμματισμού, αφού διορθώνει ένα λάθος έχοντας όμως πριν προκαλέσει αχρείαστη αναστάτωση.
3. Το οικονομικό όφελος που προκύπτει από τις επιτροπές εξετάσεων είναι μικρότερο ή το λιγότερο ίσο με τις δαπάνες για μετακίνηση με λεωφορεία ή ταξί μαθητών που θα πληρώσει η περιφέρεια. Ετσι, η κυβέρνηση απλά αλλάζει χρήματα απ τη μια τσέπη στην άλλη, λες και όλα αυτά δεν πληρώνει τελικά ο φορολογούμενος πολίτης.
4. Το "όφελος" υπολογίζεται σε λίγες χιλιάδες ευρώ όταν για να έχουμε μια τάξη μεγέθους από βεβαιωμένα πρόστιμα τη διετία 2015-2016 στο λαθρεμπόριο 611 εκατομμυρίων εισέπραξε μόνο 31, στις off shore το 2015 από 227 μόνο 19 και από τη λίστα Λαγκάρντ το 2016 από 47 μόνο 6! Πολύ χαμηλή ικανότητα είσπράξης αλλά θα μου πείτε έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση Συριζανέλ!

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages