Εγκαίνια του ξενώνα Αστυνομικών στο Νυμφαίο Φλώρινας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εγκαίνια του ξενώνα Αστυνομικών στο Νυμφαίο Φλώρινας

Εγκαίνια του ξενώνα Αστυνομικών στο Νυμφαίο Φλώρινας, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Εγκαίνια του ξενώνα Αστυνομικών στο Νυμφαίο Φλώρινας, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Προηγήθηκε επίσκεψή τους στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας χθες (Παρασκευή 12 Μαΐου) εκπροσωπώντας αντίστοιχα, την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, εγκαινίασαν τον ξενώνα αστυνομικών που δημιουργήθηκε με μέριμνα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) και λειτουργεί από τη Τοπική Διοίκηση αυτής, στο Νυμφαίο Φλώρινας.
Ο ξενώνας στεγάζεται στο κτίριο που μέχρι το 2011 στεγαζόταν ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός, το οποίο έχει πλήρως ανακαινιστεί και εξοπλιστεί και προορίζεται για την ολιγοήμερη φιλοξενία αστυνομικού προσωπικού και των οικογενειών του.

Στη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ. Στην έναρξη της εκδήλωσης ομιλίες πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι του Τοπικού Τμήματος νομού Φλώρινας και του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I . P . A .) Αναστάσιος Παπαμιχαήλ και Ιωάννης Καραπατάκης.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, σε σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε, μεταξύ άλλων: «…Νοιαζόμαστε τη Φλώρινα, νοιαζόμαστε τη Μακεδονία και μέσα από την ευθύνη που μας έχει αναθέσει η Πολιτεία προσπαθούμε, μαζί με όλους τους άλλους συνεργάτες, Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, να δώσουμε όλες τις δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρχει έντονο το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους……. Ο ξενώνας παρέχει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να αξιοποιήσουν το χώρο αυτό, να έρθουν για να νιώσουν έστω και λίγο τη χαρά που προσφέρει αυτός ο υπέροχος τόπος……. .»
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ• σ’ αυτόν τον εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς χώρο της Μακεδονικής και πάντοτε Ελληνικής γης. Αξιοποιώντας, με τη βοήθεια του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών το οίκημα στο οποίο στεγαζόταν ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός. Μετατρέποντας το άδειο κτίσμα σ’ έναν ζεστό χώρο φιλοξενίας, ικανό να προσφέρει λίγες έστω ημέρες ψυχικής ανακούφισης και ηρεμίας σε ανθρώπους ταγμένους να υπηρετούν το συνάνθρωπό τους, την κοινωνία και τη χώρα υπό συνθήκες διαρκούς κινδύνου, έντασης και ψυχικής και σωματικής καταπόνησης. Αποτρέποντας, με τον τρόπο αυτό την πιθανότητα να μεταβληθεί το κτίριο που βρισκόμαστε σ’ έναν εγκαταλελειμμένο, κρύο και αδιάφορο χώρο».

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη.
Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Νομού Φλώρινας Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Απόστολος Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νυμφαίου Δημήτριος Οικονομίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I . P . A .) Γεώργιος Κατσαρόπουλος καθώς και Πρόεδροι Τοπικών Τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I . P . A .).
Πριν τα εγκαίνια, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, όπου τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής της, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Παλιογιάννης.




*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages