Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στον Λιμνιώνα γαι την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου

Με την Χάρη του Τριαδικού Θεού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνεχίζει τις λειτουργικές και ιεροκηρυκτικές περιοδείες του στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους χριστιανούς του.
Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη της Αναλήψεως 25 Μαΐου 2017, ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη στον μικρό και μακρινό συνοικισμό του Λιμνιώνα, ο οποίος ευρίσκεται στα όρια της Ενορίας Αγίας Σοφίας Μεσσαπίων, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, για την μεγάλη αυτή Δεσποτική Εορτή, συλλειτουργούντων και του Εφημερίου της Ενορίας, Σακελλ. Σταύρου Τσοκάνη, αλλά και του Εφημερίου της Ενορίας Μύλων Μεσσαπίων Πρεσβ. Ιωάννου Καραντάκη.
Προ της Απολύσεως εψάλη η Αρτοκλασία, ενώ ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς και ευσεβείς κατοίκους αυτής της μικρής Ενορίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως και τους προσκυνητές που προσήλθαν για την Εορτή, αναφερθείς στην σημασία της Αναλήψεως του Κυρίου μας, για την ζωή όλων μας.
Πριν την αναχώρησή του για την Χαλκίδα, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του μετέβη στον Ενοριακό Ι. Ναό του Τιμίου Προδρόμου των Μύλων, όπου προσκύνησε την ιερά και θαυματουργό Εικόνα του Αγίου Ιωάννου.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στον Λιμνιώνα γαι την εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery