Φιλανθρωπικές Θεατρικές παραστάσεις - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Φιλανθρωπικές Θεατρικές παραστάσεις

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Στα πλαίσια αναγνωρίσεως της προσφοράς της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος προς τους πάσχοντες αδελφούς και με στόχο την ουσιαστική συμβολή στο προσφερόμενο υπ’ Αυτής φιλανθρωπικό έργο, το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου ΕΚΕΡΑ - π. ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ, δίδουν δύο Θεατρικές Παραστάσεις, στις οποίες, αντί Εισιτηρίου, οι θεατές θα προσφέρουν:
α) ΤΡΟΦΙΜΑ για την ενίσχυση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως και
β) ΦΑΡΜΑΚΑ για την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ της Ιεράς Μητροπόλεως, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Χαλκίδος και το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, το οποίο πρόθυμα παραχώρησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, σύμφωνα με το εξής Πρόγραμμα:
•    ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2017, στις 8.30 μ.μ. θα παρουσιασθεί η Κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ», σε σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη και Βασίλη Βαλέρη.
•    ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2017, στις 12.00 μ. θα παρουσιασθεί η Παιδική Παράσταση «ΑΝΕΒΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ», σε σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη και Βασίλη Βαλέρη.
Ευχαριστώντας και συγχαίροντας θερμότατα όλους τους συντελεστές των Παραστάσεων, παρακαλούμε όσους περισσοτέρους μπορούν να προσέλθουν και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς μας Μητροπόλεως.



*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages