Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ο Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος Χαλκίδος

Την παραμονή της Κυριακή της Σαμαρείτιδος, Σάββατο 13 Μαΐου 2017 το απόγευμα, πανηγύρισε με λαμπρότητα το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, το οποίο ανήκει στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος.
Στον πανηγυρικό Εσπερινός χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με την συμμετοχή και του Αρχιμ. Φιλοθέου Θεοχάρη, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και Ιεροκήρυκος, του Οικον Αναστασίου Χρήστου, Προϊσταμένου της Ενορίας και των Διακ. Νικολάου πριμηκυρίου και Ευγενίου Τσάλλα.
 Πολλοί ευσεβείς χριστιανοί προσήλθαν στον Εσπερινό, κατά τον οποίον έψαλλαν οι ιεροψάλτες της Ενορίας κ. Ιωάννης Κουρούπης και κ. Κωνσταντίνος Δέδες με την συνοδεία και άλλων ιεροψαλτών, ενώ τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, αναφερθείς στο πρόσωπο της Σαμαρείτιδος Αγίας Φωτεινής.
Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε η Ιερά Λιτάνευσις της Εικόνος της Αγίας, στην οποία συμμετίχε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Β. Τουχτίδη και κ. Γ. Γιαννούκο και πλήθος ευσεβών χριστιανών.
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 12:40 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ο Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος Χαλκίδος �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery