Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου και της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Β.Εύβοια

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, έγινε περιοδεία στην Βόρεια Εύβοια, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σ. Βαγγέλη Αποστόλου με αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Εύβοιας, τον Συντονιστή Νίκο Σιόλια και τον υπεύθυνο Αγροτικής Πολιτικής Λευτέρη Σταυρινό.
Στην Λίμνη, συναντήθηκε με Ρητινοκαλλιεργητές  της περιοχής, άκουσε τα αιτήματά τους και τους ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο επιδοτείται το προϊόν τους από τον Κρατικό προϋπολογισμό. Συζητήθηκε και με αντιπροσωπεία γονέων από το ΓΕΛ Λίμνης, το θέμα που δημιουργήθηκε με τα Εξεταστικά Κέντρα των ΓΕΛ Λίμνης και Μαντουδίου, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι για φέτος θα λειτουργήσουν και τα δύο.
 Στις Ροβιές επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό επεξεργασίας και μεταποίησης Ελιάς και τους ενημέρωσε για τα προγράμματα του Υπουργείου για την Αγροτική Ανάπτυξη και ανασυγκρότηση.
Στην Αιδηψό, συναντήθηκε με τους παράκτιους Αλιείς και τους ενημέρωσε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που παίρνει το Υπουργείο για να μπει μια τάξη στο χώρο.
Στον Ταξιάρχη επισκεφτήκαμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό των Σύκων, όπου αναφέρθηκε στην σημασία της συνεργατικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης των προϊόντων. Τους ενημέρωσε για την δυνατότητα που έχουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Υπουργείου για την οικονομική ενίσχυση της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.
Στην Ιστιαία συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της νεοσύστατης Ένωσης των Αγροτικών Συλλόγων. Άκουσε τα προβλήματα που του έθεσαν, κυρίως για τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις επιδοτήσεις και τις αποζημιώσεις των αγροτικών προϊόντων. Τους ενημέρωσε για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούν για να εντάσσονται στα κονδύλια των αντίστοιχων φορέων. Έθεσε τα ζητήματα της ανάπτυξης του Αγροτικού τομέα και την αλλαγή μοντέλου. Έθεσε επίσης το θέμα της δημιουργίας σύγχρονου σφαγείου στην Βόρεια Εύβοια, έργο που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην κτηνοτροφική παραγωγή της περιοχής. Με έμφαση τέθηκε το θέμα των ελληνοποιήσεων εισαγόμενων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, στο οποίο απάντησε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση για την λύση του προβλήματος.

Στην συνέχεια συναντήθηκε με την συντονιστική γραμματεία της Ο.Μ. Ιστιαίας- Αιδηψού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία συζήτησε για την πολιτική που αναπτύσσει η Κυβέρνηση, μετά το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, για τα δύο χρόνια που απομένουν μέχρι τις εκλογές το 2019, με έμφαση στην οικονομική, παραγωγική, θεσμική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας μας.
Τελευταία στάση, αργά το απόγευμα, ήταν το Μαντούδι, που συναντήθηκε με αντιπροσωπία των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και άλλων πολιτών του Μαντουδίου. Συζητήθηκε το ζήτημα της κατάργησης  του Εξεταστικού Κέντρου του ΓΕΛ Μαντουδίου, για το οποίο τους διαβεβαίωσε ότι δεν υφίσταται. Για φέτος θα λειτουργήσουν και τα δύο κέντρα στα ΓΕΛ Μαντουδίου και Λίμνης. Μετά συζητήθηκε το θέμα του δρόμου Χαλκίδας- Μαντουδίου και του λιμανιού στο Κυμάσι.  Όπως είπε στους κατοίκους, αυτά τα δύο έργα που είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης για υλοποίηση, θα είναι έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της Βόρειας Εύβοιας και θα την βοηθήσουν να αναπτυχθεί, εκτός των άλλων και στον Τουριστικό τομέα.
Επιστρέψαμε στην Χαλκίδα, αργά το βράδυ.Χαλκίδα 7 Μαΐου 2017
Από το Γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:10 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Περιοδεία του Βαγγέλη Αποστόλου και της Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ στην Β.Εύβοια �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery