Τιμητικές διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics Π. Ε. Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τιμητικές διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics Π. Ε. Βοιωτίας

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics Π. Ε. Βοιωτίας, καθώς και για τους προπονητές τους, η Κυριακή 14 Μαϊου 2017, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του μεγαλύτερου σωματείου της Λιβαδειάς, η ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, στους 11ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες, που έγιναν τον Μάρτιο του 2017, στις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων στην  Αυστρία, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, για τη Γιορτή της Μητέρας, η Πρόεδρος Κα Χριστίνα Αγγέλου, προσέφερε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές και τις αθλήτριες  Ζένια Ζαννιά, Μαρία Λαμπίρη, Χρήστο Θηβαίο & Λάμπρο Κόντο, καθώς και μια αγκαλιά λουλούδια στους προπονητές τους κ.κ. Έφη Παπαχαραλάμπους και Μιχάλη Τόλια
Στην προσφώνησή της, η Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, μεταξύ των άλλων, είπε χαρακτηριστικά:
“Τα αρχαία χρόνια, γκρέμιζαν τοίχοι για να υποδεχθούν τους Ολυμπιονίκες, σήμερα εμείς, ανοίγουμε μία ζεστή αγκαλιά για να υποδεχθούμε εδώ σήμερα τους νικητές των 11ων  Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics, που έγιναν τον  Μάρτιο του 2017, στις χιονισμένες βουνοκορφές της Αυστρίας”
Οι αθλητές, ως ανάμνηση της τιμητικής βραδιάς, χάρισαν στην ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, την αφίσα των αγώνων με τις υπογραφές τους.
Με λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά τους και εξ ονόματος όλων των παιδιών, ο αθλητής Λάμπρος Κόντος, ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, με τα παρακάτω λόγια :
“Εκ μέρους όλων των συναθλητών μου και των προπονητών μας ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εστίας Μητέρας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο Κα Χριστίνα Αγγέλου, για την τιμή που μας επιφύλαξαν σήμερα, με αφορμή τις επιτυχίες μας στους 11ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες που έγιναν στην Αυστρία.
Είναι για μας ιδιαίτερη η χαρά που μας τιμά ένα τόσο μεγάλο σωματείο της πόλης μας, γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.
Σας υποσχόμαστε, πως, με τη βοήθεια των προπονητών μας και την παρουσία των εθελοντών που υποστηρίζουν την προσπάθειά μας θα φέρουμε κι’ άλλες διακρίσεις στο μέλλον”
 Τέλος στη σύντομη ομιλία της η Κα Σπυριδούλα Στάμου, ως εκπρόσωπος της Τοπικής Επιτροπής Π. Ε. Βοιωτίας, παρουσίασε συνοπτικά το ρόλο και τους σκοπούς των Special Olympics Hellas.








Η Τοπική Επιτροπή
Special Olympics Hellas
Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

TΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                        
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ                      
Αρκαδίου  1  &  ΄Ερκυνας   
T.K. 32 131   Λιβαδειά
Τηλέφωνοo & FAX  22610 21100
E-Mail     akoliv@yahoo.gr

Με την Ευγενική  Υποστήριξη του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειά

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages