Τελικός Πρωταθλήματος Παίδων 2017 Α.Ο. Κύζικος Ν. Αρτάκης - Α.Ε. Ληλαντίου 1 -1 κ.δ 7 - 6 πεν - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τελικός Πρωταθλήματος Παίδων 2017 Α.Ο. Κύζικος Ν. Αρτάκης - Α.Ε. Ληλαντίου 1 -1 κ.δ 7 - 6 πεν

Έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Αυλωναρίου ο Τελικός Πρωταθλήματος Παίδων 2017 που για φέτος είχε αφιερωθεί στην μνήμη του «ΑΪΔΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» μεταξύ του Α.Ο. Κύζικος Ν. Αρτάκης και της Α.Ε. Ληλαντίου.

Ένας τελικός που είχε όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου αγώνα κατά την διάρκεια του οποίου παίχτηκε  πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με ένταση, αγωνία και δύο γκολ κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 22΄ η ομάδα του Κύζικου μετά από μία καραμπόλα μπροστά από την εστία του Ληλαντίου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με αυτογκόλ του Πόγκα.

Στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα (3΄)  η Α.Ε. Ληλαντίου κέρδισε πέναλτι και μετά από επιτυχή εκτέλεση από τον Βασίλη Παλαιολόγου κατόρθωσε και ισοφάρισε το σκορ και έστειλε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Κύζικου κέρδισε τον αγώνα με 7-6 και στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα πρωταθλήματος παίδων 2017.

Διαιτησία: Κ. Παπακωνσταντίνου, Κοντογιαννίδης, Λαμπρόπουλος.

ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ: Πασσάς, Καλογέρης, Ντρέου, Γροντής, Μανεσιώτης, Καρράς, Καράμπελας, Σίμωσης, Λάμπρου, Γραμματικογιάννης, Καλαμιώτης. Αδαμόπουλος, Ντρέκης, Σπύρου, Τρίκκας, Μπανάσιος, Γκίκας, Παπαδημητρίου.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ: Μίχος, Μπασούκος, Λαθουράς, Τσαλούμας, Πόγκας, Τόγκος, Δαδίνας, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Παλαιολόγος, Ζάνιος. Παναγιώτου, N'doy, Ρώσσης, Λεοντής, Ρουμελιώτης, Βούλγαρης, Παπαφράγκας.  
Φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages