Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανοε- Καγιακ ήρεμων νερών - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανοε- Καγιακ ήρεμων νερών

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανοε- Καγιακ ήρεμων νερών εφήβων και νέων  κάτω των 23
Βελιγράδι,  22-25/6/2017

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κανόε-καγιάκ ήρεμων νερών του Ν.Ο.Χ., με τη συμμετοχή τριών αθλητών  του Ομίλου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των κατηγοριών τους, όπου κατέκτησαν μία 11η , μία 14η και μία 17η θέση στην Ευρώπη, ενώ σημείωσαν και ατομικά ρεκόρ στις αποστάσεις που αγωνίστηκαν.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία εφήβων ο αθλητής του Ν.Ο. Χαλκίδος, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, έπειτα από πολύ καλές κούρσες  στο μονοθέσιο καγιάκ στα 500 μέτρα στην κατηγορία εφήβων, προκρίθηκε στο μικρό τελικό του αγωνίσματος όπου κατετάγη 2ος και συνολικά 11ος στην Ευρώπη. Συμμετείχε επίσης στο μικρό τελικό και στο διπλό καγιάκ 200 μέτρων στην κατηγορία εφήβων όπου κατέκτησαν την 8η θέση και συνολικά τη 17η στην Ευρώπη, αλλά και στο μονοθέσιο καγιάκ 1000 μέτρα εφήβων.
Στην κατηγορία νέων ανδρών συμμετείχε ο αθλητής Αντωνίου Δημήτριος στο μονό καγιάκ 200 μέτρων, όπου έπειτα από καλές κούρσες πήρε την πρόκριση στο μικρό τελικό όπου κατετάγη 5ος  και συνολικά 14ος στην Ευρώπη. Συμμετείχε επίσης και στο τετραθέσιο καγιάκ νέων ανδρών στα 500 μέτρα. Τέλος, συμμετείχε και η Καμινάρη Ελευθερία στο διθέσιο καγιάκ στην απόσταση των 500 και 1000 μέτρων στην κατηγορία νεανίδων, όπου έκαναν πολύ καλές κούρσες και κατετάγησαν 5ες στον ημιτελικό του αγωνίσματος,  βελτιώνοντας το ατομικό τους ρεκόρ κατά 5 περίπου δευτερόλεπτα.

Από τα αποτελέσματα δε μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι οι υπεύθυνοι του Ομίλου, με τους αθλητές/τριες του να στέκονται επάξια απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, κάτι που δείχνει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο σωματείο και να  συνεχίζεται  έτσι  η παράδοση αθλητών και αθλητριών του Ομίλου να κατακτούν σημαντικές θέσεις σε αγώνες του εξωτερικού.
Σειρά έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου.  Μετά ο αθλητής μας Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων  και η αθλήτρια μας  Καμινάρη Ελευθερία στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, από τις  22 έως τις 25 Ιουλίου αντίστοιχα.
Συγχαίρουμε θερμά  τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι τα τμήματα εκμάθησης του κανόε- καγιάκ ήρεμων νερών συνεχίζονται έως τις 8 Αυγούστου κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρα 17:00-18:30. Ελάτε και εσείς να δοκιμάσετε το άθλημα μας.
                                              Η εφορία κανόε-καγιάκ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages