Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών και στο Τυροκομείο Αχμακιώτη ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης

Πρότυπες παραγωγικές μονάδες του αγροδιατροφικού τομέα στη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε χτες, Τρίτη 20 Ιουνίου, ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης.
Πιο αναλυτικά, ο Βουλευτής Εύβοιας επισκέφθηκε αρχικά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών που δραστηριοποιείται κυρίως με την επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία προϊόντων Βιολογικής Βρώσιμης Ελιάς. Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Νίκος Βαλλής  ξενάγησε τον  κ. Ακριώτη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και τον ενημέρωσε για τις καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζονται από το στάδιο της καλλιέργειας της Ελιάς μέχρι και την τυποποίησή της. Τα μέλη του συνεταιρισμού επισήμαναν το σπουδαίο οικονομικό και κοινωνικό ρόλο που παίζει τοπικά αλλά και εθνικά καθώς έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και προσφέρει απασχόληση σε ένα σημαντικό αριθμό κατοίκων της περιοχής.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την τυροκομική μονάδα της Αχμακιώτη Γιαννούλας στις Κεχριές που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία γάλακτος και στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας (φέτα, γιαούρτι, κλπ.). Η επιχείρηση αν και έχει οικογενειακό χαρακτήρα έδωσε διέξοδο στους κτηνοτρόφους της περιοχής και κίνητρο σε νέους να αναπτύξουν περαιτέρω το κλάδο της Κτηνοτροφίας καθώς μέχρι πρότινος διέθεταν περιστασιακά το γάλα τους σε εμπόρους από άλλες περιοχές. 
Όπως ανέφερε ο κ. Ακριώτης: «Οι μονάδες του αγροδιατροφικού τομέα είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την περιφέρεια και μπορούν να δώσουν προστιθέμενη αξία στα τοπικά παραγόμενα προϊόντα και να λειτουργήσουν ευεργετικά στην απασχόληση και ο ρόλος ο δικός μας είναι να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα τους».
Τον Βουλευτή Εύβοιας Γιώργο Ακριώτη συνόδευσε κατά την επίσκεψή του ο Συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Παζάρας.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 2:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών και στο Τυροκομείο Αχμακιώτη ο Βουλευτής Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery