Μια τρελή… ονειρεμένη χρονιά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μια τρελή… ονειρεμένη χρονιά

Ανακοίνωση ποδοσφαιριστών Α.Ο. Χαλκίς.
 Φτάσαμε στο τέλος μια χρονιάς η οποία ξεκίνησε με όνειρα, συνεχίστηκε σαν εφιάλτης και κατέληξε με απροσδόκητα για πολλούς αποτελέσματα που μπορεί να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση του ονείρου.
   Σίγουρα η προσπάθεια ήταν μεγάλη με αρκετές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αλλά μας κράτησαν όλους ενωμένους… Όλα πια ανήκουν στο παρελθόν και το μόνο που μας μένει είναι ότι σαν «παρέα» και «οικογένεια», ευχαριστηθήκαμε αυτό που αγαπάμε και μας ένωσε κάτω από την «ίδια στέγη»… ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
   Στο τέλος όλης αυτής της περιόδου θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό team με επικεφαλής τον coach Αυλωνήτη και τους συνεργάτες του κ. Γατόπουλο και κ. Κοντογιάννη.
   Επίσης οι θερμότερες ευχαριστίες μας ανήκουν στον άνθρωπο που προσπαθούσε συνέχεια να μας λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και  ήταν ο συνδετικός κρίκος με την διοίκηση, τον Γενικό Αρχηγό μας Πέτρο Μυστριώτη, τον οποίο όλοι μας βλέπαμε άνετα και ως συμπαίκτη μας.
   Βέβαια όλα αυτά δε θα υπήρχαν δίχως την διοίκηση που με «μπροστάρη» τον Πρόεδρο κ. Τσαγκάρη μας παρείχε τα απαραίτητα και αυτονόητα, που στις μέρες μας ελάχιστοι παρέχουν στο ποδόσφαιρο ώστε να είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους συμμετείχαν στα δύο τελευταία σχήματα διοικήσεων του συλλόγου και μας βοήθησαν πραγματικά κι αληθινά!
   Η σχέση ποδοσφαιριστών και Μ.Μ.Ε. συνήθως έχει αρκετές δυσκολίες… Ο Στράτος Αναστασιάδης φέτος βοήθησε αρκετά στην καλή επικοινωνία μεταξύ μας, οπότε τον ευχαριστούμε κι αυτόν, αλλά κυρίως ευχαριστούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και σε εμάς, καθώς και πρόβαλαν το έργο μας αλλά και με την εποικοδομητική τους κριτική, μας έκαναν πιο σκεπτόμενους.
   Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που δεν μας άφησε μόνους πουθενά! Εκδρομές και στήριξη παντού, σε μια μαγική πορεία πρωταθλητισμού!
   Κλείνοντας με μια ευχή, όλος ο κόσμος της Χαλκίδας να συσπειρωθεί γύρο από αυτό που φτιάξαμε φέτος και θα συνεχίσουμε του χρόνου!

Μετά τιμής
Σύσσωμοι οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages