Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Μουσική βραδιά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, από το Δήμο Χαλκιδέων – Οργανισμό Πολιτισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ), χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Την έναρξη κάνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα  της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), την οποία θα απολαύσουμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Διεύθυνση: Ο Αρχιμουσικός, Ανθυπαστυνόμος, Μητσόπουλος Ιωάννης.
Είσοδος ελεύθερη.
 (ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)
Η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε από τις Μουσικές της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων μετά την ενοποίησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε την 8η Οκτωβρίου 1984 με τον Ν. 1481/84.
Τα μουσικά τμήματα των δύο αυτών Αστυνομικών Σωμάτων συμμετείχαν σε παρελάσεις με τα πεζοπόρα τμήματά τους κατά τις Εθνικές εορτές. Παρουσίαζαν σοβαρά μουσικά προγράμματα σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και συναυλίες σε κλειστούς χώρους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επίσης λάμβαναν μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονταν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας..
Η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει αποστολή να συμμετέχει σε θρησκευτικές τελετές, ορκωμοσίες, καταθέσεις στεφάνων, παρελάσεις, Αλλαγή Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, να δίνει συναυλίες με κατάλληλο μουσικό πρόγραμμα σε νοσοκομεία, ιδρύματα, σε κατασκηνώσεις, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων, σε μουσικές συναντήσεις φιλαρμονικών και να συμβάλλει επίσης στην αρτιότερη εμφάνιση και παράσταση των τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τις εθνικές εορτές και τελετές.
Τον Ιανουάριο του 2012 συμμετέχει σε συναυλία που δόθηκε από τις Μπάντες των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό Πυροσβεστική) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κάτι που αποτελεί και την σημαντικότερη εμφάνισή της. Τον Ιούλιο του 2013 πραγματοποιεί συναυλία αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του παιδιού». Στις 27 Μάιου 2017 παρουσίασε το μουσικό έργο «Σαν παλιό σινεμά» που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και περιελάμβανε αποσπάσματα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών της χώρας μας και του εξωτερικού, κατά τη διάρκεια των οποίων η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας αναπαρήγαγε την «θεματική» μουσική των ταινιών,.
Παράλληλα με την Μπάντα λειτουργεί και ορχήστρα, που αποτελείται από μέλη της μπάντας. Καλύπτει ποικίλο μουσικό πρόγραμμα (παραδοσιακά δημοτικά, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια κλπ) και με κατάλληλες προσθήκες μουσικών οργάνων μπορεί να αποδώσει και άλλα ειδή μουσικής όπως jazz, funk, soul κλπ. Συμμετέχει και αυτή σε διάφορες εκδηλώσεις (συνεστιάσεις, δεξιώσεις, κλπ).
Η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργεί με δύο τμήματα. Το πρώτο εδρεύει στην Αθήνα και το δεύτερο στην Θεσσαλονίκη.
Διοικητικά υπάγεται στην Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.
Αρχιμουσικός της Μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Ανθυπαστυνόμος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.
Από το 1999 διοικητής της Υπηρεσίας Μουσικής Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Κανούτας Δημήτριος.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 5:40 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Μουσική βραδιά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Ελληνικής Αστυνομίας �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery