Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Εκδηλώσεις από τη Ν.Ε. Εύβοιας και Οργανώσεις Μελών Χαλκίδας και Ιστιαίας - Αιδηψού

Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας
Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας.
Οργάνωση Μελών Χαλκίδας.
Οργάνωση Μελών Ιστιαίας - Αιδηψού.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας και οι Οργανώσεις Μελών Χαλκίδας και Ιστιαίας -Αιδηψού του ΣΥΡΙΖΑ, σας καλούν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν το επόμενο διάστημα, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος, σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία, για την παρουσίαση του Κυβερνητικού έργου στον λαό της Εύβοιας.
•    Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, από τις 9.00πμ, θα γίνει περιοδεία στην Β. Εύβοια, με τον Υπουργό Υγείας σ. Ανδρέα Ξανθό, τον ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου, σ. Σταμάτη Βαρδαρό και αντιπροσωπία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θα επισκεφτούμε το Κ.Υ. Ιστιαίας, το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και θα μιλήσουμε στην Πλατεία της Ιστιαίας (ΑΙΓΛΗ) με τους κατοίκους της περιοχής.    Το μεσημέρι περί τις 12.00, θα επισκεφτούμε το Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου θα γίνει συνάντηση με την Διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους νοσηλευόμενους. Θα ακολουθήσει επιθεώρηση των έργων στο νέο Νοσοκομείο. Το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Παλίρροια» στη Χαλκίδα, στις 7.30μμ. θα μιλήσει ο Υπουργός Υγείας σ. Ανδρέας Ξανθός, μαζί με τον ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου, σ. Σταμάτη Βαρδαρό, όπου θα αναλύσουν την νέα δομική αλλαγή για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, με την δημιουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας, που για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου της Χαλκίδας, είναι τέσσερις: Αυλίδα, Ανθηδώνα, Αρτάκη, Βασιλικό.
•    Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, θα γίνει εκδήλωση στην Χαλκίδα, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λ. Χαϊνά), στις 7.30μμ   με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σ. Βαγγέλη Αποστόλου, με το επιτελείο του, όπου θα αναλυθεί το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, τα χρηματοδοτικά Εργαλεία στήριξης και την νέα νομοθεσία για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών.

Χαλκίδα 19 Ιουνίου 2017
Από το γραφείο Τύπου

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 4:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Εκδηλώσεις από τη Ν.Ε. Εύβοιας και Οργανώσεις Μελών Χαλκίδας και Ιστιαίας - Αιδηψού �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery