Να λειτουργήσει και πάλι το εργοστάσιο «Ελληνικά Σωληνουργεία» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Να λειτουργήσει και πάλι το εργοστάσιο «Ελληνικά Σωληνουργεία»

Η Βουλευτής Εύβοιας Ζωή Λιβανίου, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Σωληνουργεία Χαράλαμπο Κούτο (Πρόεδρο) και Σπύρο Κουβέλη, στο γραφείο της στην Χαλκίδα.
Η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση της Ζωής Λιβανίου από τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την κατάσταση που σήμερα επικρατεί και την εξέλιξη των ζητημάτων που αφορούν στους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους αλλά και τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν στο εξής ώστε το εργοστάσιο να λειτουργήσει και πάλι.
Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέστησε σαφές ότι θα συνδράμει ώστε να διερευνηθεί κάθε πιθανότητα επαναλειτουργίας του εργοστασίου δεδομένου ότι πληροί τις προϋποθέσεις βιώσιμης λειτουργίας και κυρίως ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη. Η δημιουργία νέων και μόνιμων θέσεων εργασίας στην Εύβοια που έχει πληγεί από την αποβιομηχανοποίηση και τους τραγικά υψηλούς δείκτες ανεργίας είναι στις βασικές επιδιώξεις του κυβερνητικού συνασπισμού.
Η σταθερότητα που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα και η διαφαινόμενη έξοδος από την κρίση μετά και την τελευταία συμφωνία με τους δανειστές της χώρας δημιουργεί πλέον την αισιοδοξία ότι θα προκαλέσει επιτέλους και πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Τα «Ελληνικά Σωληνουργεία» διατηρούν ιδιαίτερη δυναμική και είναι σε θέση να αποκτήσουν και πάλι το ειδικό βάρος που είχαν στις διεθνείς αγορές. 
*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages