Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Διάλεξη με θέμα "Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία", στο Εργατικό Κέντρο Κύμης

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κύμης – Αλιβερίου για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία, στο Εργατικό Κέντρο Κύμης.
      Από την πληρέστατη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του ομιλητή κ. Γιάννη Β. Θεοδώρου, ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι ενδιαφερόμενοι για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Κοιν.Σ.Επ, τη διαδικασία για την ίδρυση και λειτουργία τους, τον τρόπο χρηματοδότησης και τις δυνατότητες ως  εφαρμόσιμη εναλλακτική πρόταση, για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών. Επισημάνθηκαν οι θετικές αλλαγές στο νόμο 4430/2016   καθώς και το νέο στοιχείο που αφορά στο «Δίκαιο και Αλληλέγγυο Εμπόριο», και στοχεύει στην κατάργηση των μεσαζόντων.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου κ. Μπαράκος και ο Γ.Γ. κ. Μαθιουδάκης, εκπρόσωποι συνεταιρισμών, μαζικών φορέων, συλλόγων και δημότες, τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, αλλά και για το ενδιαφέρον τους για την Κοινωνική Οικονομία.
Poster KYMH by Vagelis Moutoupas on Scribd
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 10:10 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Διάλεξη με θέμα "Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία", στο Εργατικό Κέντρο Κύμης �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery