Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέπτεται από χθες τις Κυκλάδες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέπτεται από χθες τις Κυκλάδες


Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέπτεται από χθες τις Κυκλάδες

Πραγματοποιεί σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης πραγματοποιεί από χθες, Πέμπτη 08 Ιουνίου, διήμερη επίσκεψη σε νησιά των Κυκλάδων, έχοντας σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.

Τον κ. Γενικό συνοδεύουν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γιαννόπουλος.

Σημειώνεται ότι, οι μετακινήσεις του κ. Γενικού πραγματοποιούνται με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο οποίο επιβαίνουν ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου και ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας.

Με την Τήνο να αποτελεί τον πρώτο σταθμό του οδοιπορικού στις Κυκλάδες, ο κ. Γενικός επισκέφθηκε αρχικά τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Φανερός.

Ακολούθως επισκέφθηκε το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή του, Αστυνόμο Α’ Νάκο Χρήστο και το λοιπό αστυνομικό προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γενικός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Γενικού στο νησί της Πάρου, όπου αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωβαίο Μάρκο.

Κατά τη συνάντηση τους ο κ. Γενικός μεταξύ άλλων ανέφερε: «…Επιλέξαμε ο πρώτος σταθμός στην Πάρο να είναι το Δημαρχείο, όχι για επικοινωνιακούς η συμβολικούς λόγους άλλα για άκρως ουσιαστικούς λόγους…..

……Θεωρούμε ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Ελληνική Αστυνομία ότι δεν μπορούμε παρά να αναπτύξουμε συνεργασία και συνέργεια ιδιαίτερα με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση έτσι ώστε να αναπτυχθεί στη χώρα μας ένα μοντέλο κοινοτικής - συμμετοχικής αστυνόμευσης…

…Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό να ενισχύσουμε την προσπάθεια της εθνικής οικονομίας να στηριχθεί ακόμη περισσότερο στο τουριστικό προϊόν. Η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική στα αεροδρόμια και όχι μόνο, το Λιμενικό σώμα με τη διαχείριση των λιμανιών συμβάλλουν σε αυτό…

…..Η Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνει ασφαλής, ένας τόπος επισκέψιμος και πάνω από όλα μία χώρα και μία πατρίδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί…»

Ακολούθησε επίσκεψη στον Ιερό Ναό Παναγιάς Εκατονταπυλιανής, όπου ο κ. Γενικός ξεναγήθηκε από τον Εφημέριο Χρήστο Πετρόπουλο, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και συναντήθηκε με το Διοικητή του, Υπαστυνόμο Α’ Αντωνόπουλο Ιωάννη καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτό.

Στον επόμενο σταθμό της περιοδείας του, το νησί της Νάξου, ο κ. Γενικός επισκέφτηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Μανόλη Μαργαρίτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Λιανό και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, κ. Νίκο Σέργη, με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μεταξύ άλλων ο κ. Γενικός ανέφερε:

« … είναι και για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή αυτή η συνάντηση, γιατί δεν είναι μόνο μία συνάντηση με συμβολικό περιεχόμενο αλλά όπως είπατε έχει και για εμάς ένα άκρως ουσιαστικό περιεχόμενο, να αφουγκραστούμε πιθανά προβλήματα, να αναζητηθούν από κοινού λύσεις…

…Θέλω να σας διαβεβαιώσω με όλη την ειλικρίνεια ότι είμαστε εδώ ως συνεργάτες, συμπαραστάτες και κοινοί συνοδοιπόροι για να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα κάθε φορά αναφύονται…..

…Έχουμε τη διάθεση, έχουμε την όρεξη όπως και εσείς. Εάν κάπου εκτιμήσετε από την πλευρά σας ότι μπορεί πιο στοχευμένα, πιο συγκροτημένα να παρέμβουμε, σας παρακαλώ μην διστάσετε. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, σε σκέψεις, σε ιδέες για να περπατήσουμε…

….Μη διστάσετε ανά πάσα στιγμή, εάν θελήσετε κάτι να ρθείτε σε επικοινωνία για να δούμε το συγκεκριμένο ζήτημα πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε από κοινού…

…Για εμάς οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Επτάνησα είναι η έγνοια μας, είναι το γαλάζιο της χώρας, της σημαίας και έχουμε υποχρέωση όχι απλά να ακούμε προβλήματα αλλά να λύνουμε προβλήματα….

Είμαστε δίπλα σας, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας»

Ακολούθως ο κ. Γενικός επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή του, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Νικόλαο Τσιμπογιάννη και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτό.

Ο κ. Γενικός σήμερα θα συνεχίσει το οδοιπορικό του στις Κυκλάδες, επισκεπτόμενος τα Κουφονήσια, τη Σίφνο και τη Σύρο.
Επίσκεψη στην Τήνο




Επίσκεψη στην Πάρο





Επίσκεψη στη Νάξο





*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages