Συνάντηση του βουλευτή Εύβοιας κ. Ακριώτη με τον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Νανομπασβίλι - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση του βουλευτή Εύβοιας κ. Ακριώτη με τον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Νανομπασβίλι

Συνάντηση του Προέδρου της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Δουζίνα και του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας, βουλευτή Εύβοιας κ. Ακριώτη με τον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Νανομπασβίλι»
Την Τρίτη, 15.6.2017 στο κτίριο της Βουλής, έλαβε χώρα συνάντηση του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνου Δουζίνα και του Προέδρου της Ομάδας Φιλίας (ΚΟΦ) Ελλάδας-Γεωργίας της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεωργίου Ακριώτη με τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Αθήνα κ. Ioseb Nanobashvili κατόπιν σχετικού αιτήματος του τελευταίου.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα, αποτέλεσμα των συχνών επαφών των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα τόσο σε διακυβερνητικό όσο και διακοινοβουλευτικό επίπεδο.
Ο κ. Ακριώτης εξήρε την προσπάθεια της Γεωργίας για μεταρρυθμίσεις που επιβεβαιώνουν τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό και δήλωσε ικανοποιημένος που ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας επέλεξε την Ελλάδα για την πρώτη επίσκεψή του σε ξένη χώρα, μετά την απελευθέρωση του καθεστώτος της visa για ταξίδια προς την ΕΕ.
Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Γεωργίας ευχαρίστησε την Ελλάδα για την έμπρακτη υποστήριξη της στην ευρωπαϊκή της πορεία αναγνωρίζοντας της  ως έναν ένα από τους στενότερους φίλους και συμμάχους.
Τόσο η ελληνική πλευρά με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Δουζίνα και τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γεωργίας, κ. Ακριώτη όσο και η γεωργιανή με τον Πρέσβη κ. Νανομπασβίλι αναφέρθηκαν σε τομείς που άπτονται της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών, καθώς και στις εργασίες για την Σύνοδο Κορυφής (24 Νοεμβρίου 2017) της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης (σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έξι χώρες της ανατολικής γειτονίας, ήτοι Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Γεωργία, Λευκορωσία, Μολδαβία, Ουκρανία). Αναφορά έγινε και στον προγραμματισμό ανταλλαγής επισκέψεων αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages