Αναρτήθηκαν στα λύκεια οι βαθμολογίες - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αναρτήθηκαν στα λύκεια οι βαθμολογίες

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων, καθώς αναρτήθηκαν σήμερα στα λύκεια όλης της χώρας οι βαθμολογίες των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι μαθητές θα δουν τις βαθμολογίες των γραπτών τους και στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο βάσει των προτιμήσεών τους για τις σχολές.

Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και μέσω του site του υπουργείου Παιδείας κάνοντας κλικ ΕΔΩ. 

Το επόμενο βήμα για τους υποψήφιους είναι ο υπολογισμός των μορίων, ούτως ώστε να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των επιλογών τους στο μηχανογραφικό δελτίο.

Το υπουργείο Παιδείας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, παρέχει μία πλατφόρμα στην οποία θα μπορούν οι υποψήφιοι, συμπληρώνοντας τους βαθμούς τους, να βλέπουν το σύνολο των μορίων στη διεύθυνση https://markcalc.it.minedu.gov.gr/.

Εξάλλου, από την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr . Μάλιστα, από το υπουργείου Παιδείας επισημαίνεται, ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Τέλος, υπενθυμίζεται, ότι στη Λέσβο και τη Χίο, όπου διακόπηκαν οι εξετάσεις ορισμένων εξετάσεων, λόγω της σεισμικής δραστηριότητας, δεν θα αναρτηθούν αποτελέσματα, αφού οι εξετάσεις των υπολειπόμενων μαθημάτων θα διεξάγονται έως τις 3 Ιουλίου.


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages