Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, σε νησιά των Κυκλάδων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, σε νησιά των Κυκλάδων

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, σε νησιά των Κυκλάδων.

Τη Παρασκευή επισκέφτηκε το Άνω Κουφονήσι, τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Σύρο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων συναντήθηκε με το αστυνομικό προσωπικό και τους τοπικούς Φορείς των νησιών

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη σε νησιά των Κυκλάδων. Μετά την επίσκεψη του σε Τήνο, Πάρο και Νάξο ο κ. Γενικός, τη Παρασκευή 09 Ιουνίου 2017, επισκέφτηκε το Άνω Κουφονήσι, τη Σίφνο, τη Σέριφο και τη Σύρο.

Τον κ. Γενικό συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Αντώνιος Μπάκας και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γιαννόπουλος.

Οι μετακινήσεις του κ. Γενικού πραγματοποιήθηκαν με πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο οποίο επέβαιναν ο Αρχηγός του Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου, Υποναύαρχος Ιωάννης Αργυρίου και ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας.

Πρώτος σταθμός ήταν το Άνω Κουφονήσι. Μετά την άφιξή του ο κ. Γενικός επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό του νησιού, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Υπαστυνόμος Β’ Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολούθως συναντήθηκε με τοπικούς Φορείς του νησιού και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων, κ. Αντώνιο Κωβαίο, τον πρώην Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Κουφονησίων, κ. Αντώνιο Πράσινο και τον Ιερέα του νησιού, πατήρ Μιχαήλ, με τους οποίους συζήτησε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Επόμενος σταθμός ήταν η Σίφνος. Εκεί συναντήθηκε με τοπικούς Φορείς του νησιού και συγκεκριμένα με το Δήμαρχο Σίφνου, κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνο Σούλη, τον Α’ Αντιδήμαρχο Σίφνου, κ. Γεώργιο Σταυριανό και τον Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου, κ. Γεώργιο Τρούλο, με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ακολούθως ο κ. Γενικός συναντήθηκε με το Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, Ανθυπαστυνόμο Άγγελο Μόσχο και το υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στο σταθμό και συζήτησε μαζί τους ζητήματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια ο κ. Γενικός πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στη Σέριφο. Εκεί συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Δημήτριο Ρώτα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, Αρχιφύλακα Ιωάννη Γαλάνη.

Τελευταίος σταθμός των επισκέψεων ήταν η Σύρος. Αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σύρου, κ. Γεώργιο Μαραγκό και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γεώργιο Δούναβη.

Στη συνέχεια ο κ. Γενικός επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων όπου τον υποδέχτηκε ο υποδιευθυντής της, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Ανθούλης. Εκεί συναντήθηκε με τους Διοικητές και το αστυνομικό προσωπικό των υφιστάμενων Υπηρεσιών της και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.

Επίσης, ο κ. Γενικός συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, Ανθυπαστυνόμο Ιωάννη Δαμιανό.

Ο κ. Γενικός κατά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Είμαστε στην έδρα των Κυκλάδων, μαζί με τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος τον Αντιστράτηγο κ. Μπάκα και τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή τον κ. Γιαννόπουλο, για να συνομιλήσουμε με τους συνεργάτες μας, να αφουγκραστούμε πιθανούς προβληματισμούς, και γιατί όχι, ίσως και αιτήματά τους, θέλοντας να δείξουμε το πραγματικό ενδιαφέρον, θέλοντας να τους καταδείξουμε την πραγματική έγνοια που έχει τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική Ηγεσία για τους συνεργάτες μας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία έχουν βάλει ένα στοίχημα. Ένα στοίχημα και με τον εαυτό μας αλλά πολύ περισσότερο με τους Έλληνες πολίτες.

Nα έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον Έλληνα πολίτη, να οικοδομήσουμε, να ενισχύσουμε και να εδραιώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας που το έχει ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε σήμερα η ελληνική κοινωνία και να συμβάλουμε διατηρώντας την ασφάλεια, με την βοήθεια και άλλων παραγόντων στη χώρα μας, έτσι ώστε να είμαστε ένας ελκυστικός παράλληλα όμως και ασφαλής τουριστικός προορισμός. Αντιλαμβάνεστε ότι η προσπάθεια που κάνουμε σε επίπεδο εθνικής οικονομίας κατά κύριο λόγο στηρίζεται στο τουριστικό προϊόν και βεβαίως η δική μας συμβολή είναι στο να κατοχυρώσουμε το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συνεργάτες μου, όχι μόνο στη Σύρο αλλά και στα υπόλοιπα νησιά, που επισκεφτήκαμε, στη Τήνο, στη Πάρο, στη Νάξο, στα Κουφονήσια, στη Σέριφο, στη Σίφνο αλλά και στα υπόλοιπα που δεν προλάβαμε να πάμε σε αυτό το πρώτο μας οδοιπορικό. Θα επαναληφθεί όμως, αυτό είναι δέσμευση τόσο δική μου όσο και του Επιθεωρητή και του κ. Γενικού, για να πάμε και στα υπόλοιπα νησιά.

Θέλω λοιπόν δημόσια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, γυναίκες και άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί καταθέτουν την ψυχή τους πραγματικά, να ευχαριστήσω τις δημοτικές Αρχές γιατί μας στηρίζουν, μας βοηθούν και συμβάλουν στο να είναι η Ελληνική Αστυνομία πιο αποτελεσματική και πιο χρήσιμη στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, να ευχαριστήσω και εσάς που είστε εδώ και μας δίνετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα μέσα στα οποία εργάζεστε, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας, Κυκλαδίτες, ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με ακόμη πιο έντονο ρυθμό, έτσι ώστε να νιώθουν σίγουροι και ασφαλείς.»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝΩ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ


 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ







*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages