Υδατοσφαίριση γυναικών, Ν.Ο. Χαλκίδος - Ν.Ο. Αλιβερίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Υδατοσφαίριση γυναικών, Ν.Ο. Χαλκίδος - Ν.Ο. Αλιβερίου

Φιλική συνάντηση, μεταξύ των ομάδων υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Χαλκίδος  και της νεοσύστατης ομάδας γυναικών του Ν.Ο. Αλιβερίου έγινε σήμερα το βράδυ στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ Χαλκίδος.

Πριν τον αγώνα οι άνθρωποι του Ν.Ο. Αλιβερίου τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ και την διεθνή πολίστρια Κρίστι Καλαχάνη και τον Γιάννη Αλαφάκη για την πολύχρονη προσφορά του στην υδατοσφαίριση.
Δύο παιδιά που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του αθλήματος και κοσμούν με το ήθος τους και την αξιοσύνη τους την πόλης μας και  το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Αξίζει πάντως να τονιστεί η μεγάλη προσπάθεια του Ν.Ο. Αλιβερίου στα αθλήματα του υγρού στίβου που για πολλά χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος στην κορυφή της πυραμίδας του πρωταθλητών Ελλάδος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα που διεξάγεται κάθε χρόνο και τώρα με την σύσταση και της ομάδας υδατοσφαίρισης  ανοίγει τα φτερά του για την κατάκτηση της κορυφής και στο άθλημα αυτό έτσι ώστε με την δημιουργία του Κολυμβητηρίου, που χρωστά η Δημοτική και Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στον Σύλλογο, ο Ν.Ο Αλιβερίου να καταλάβει την πραγματική θέση που του αξίζει για την πολύχρονη προσπάθεια και προσφορά

Στην συνέχεια δόθηκε φιλικός αγώνας για την περαιτέρω βελτίωση των δύο ομάδων.

Φωτογραφίες από την συνάντηση ΕΔΩ

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages