Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Τεχνολογία Onex στην υπηρεσία του Λιμενικού και των ελληνικών Αρχών

Τεχνολογίας της εταιρείας Onex είναι ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιεί το Λιμενικό Σώμα, επιτρέποντας, πρόσφατα, την κατάσχεση από το Λιμενικό Σώμα 26 κιλών ηρωίνης στον Λιμένα της Ηγουμενίτσας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το ειδικό όχημα ανίχνευσης με ακτίνες Χ (ZBV) του Λιμένα Ηγουμενίτσας εντόπισε στις 19/06/2017 σε τροχόσπιτο αλλοδαπών, 26 κιλά ηρωίνης τα οποία κατάσχεσε το Λιμενικό Σώμα.

Ειδικότερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας το όχημα ZBV ανίχνευσε σε όχημα τύπου CAMPER και σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες κάτω από τις σανίδες του κρεβατιού, σαράντα οκτώ πλαστικές συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 25kg και 400gr.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από σχεδόν δεκαπέντε ημέρες, στις 06/06/2017, χάρις στο όχημα ZBV του Λιμένα Πατρών οι Αρχές κατέσχεσαν 45 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Τα οχήματα ανίχνευσης παράνομων φορτίων ακτινών Χ, προϊόντα της εταιρείας Συστημάτων & Εφαρμογών Υψηλής Τεχνολογίας ΟΝΕΧ SA, εντάχθηκαν στο δυναμικό του Λιμενικού Σώματος το 2015, σε μία αγορά αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/Η Επιλογή είναι δική σου

Posted by Sourta Ferta on 8:20 π.μ. . Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Τεχνολογία Onex στην υπηρεσία του Λιμενικού και των ελληνικών Αρχών �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery