Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πολλές διακρίσεις οι δραστηριότητες, των αθλητών και αθλητριών των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πολλές διακρίσεις οι δραστηριότητες, των αθλητών και αθλητριών των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

 Με τη συμμετοχή σε έναν εξαιρετικό αγώνα και άψογη διοργάνωση των Special Olympics Hellas, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο ¨ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ¨ ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πολλές διακρίσεις οι δραστηριότητες, για μία ακόμη χρονιά, των αθλητών και αθλητριών των Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, όπου οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριές μας αγωνίστηκαν στον αγώνα των 1200 μ. με τερματισμό το Πολιτιστικό Κέντρο ¨ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ¨
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές και αθλήτριές μας ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους και κάποιοι κατάφεραν να διακριθούν καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις πρώτες θέσεις.
Στους άνδρες ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ τερμάτισε στην 1η θέση και στην 3η θέση ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ.
Στις γυναίκες η ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ, τερμάτισε στην 3η θέση.
Στην αποστολή, εκτός από τους αθλητές και την αθλήτρια, που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις μετείχαν και οι ΖΑΝΝΙΑ ΖΕΝΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ και ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με συνοδό τον προπονητή τους Μιχάλη Τόλια. Μετείχαν επίσης στην αποστολή μέλη της Τοπικής Επιτροπής Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, εθελοντές και γονείς των παιδιών.
Με τη λήξη της χρονιάς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν ή βοήθησαν στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων μας και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού μας, τον Σεπτέμβρη, για την έναρξη της νέας χρονιάς.









Η Τοπική Επιτροπή
Special Olympics Hellas
Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας


*******************************************************************************
Ξενώνας " Αμανδρυάδες " στο Καρπενήσι.
Κλίκ στην φωτογραφία για να ΔΕΙΤ
Ε
http://www.amadryades.gr/



Η Επιλογή είναι δική σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages